Перейти до змісту

Болт до сифону мийки

zverexe

Рекомендовані повідомлення

Чи знає хтось де в Луцьку можна купити такий болт до кухонної мийки Franke https://prom.ua/p335792962-bolt-evro-sifon.html ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, zverexe сказано:

Чи знає хтось де в Луцьку можна купити такий болт до кухонної мийки Franke https://prom.ua/p335792962-bolt-evro-sifon.html ?

Була ситуація, що комплектний болт перегнив . Просто одного дня лопнув , приблизно до двох років після встановлення, зробив висновок, що зроблені з гамна, ну воно  і логічно, враховуючи ціни і продукцію на прилавках.(було три випадки вже особисто)  Собі виточував з нержавіючого матеріалу, рік стоїть, з виду як новий.  Тому краще попросіть знайомих зробити,  і забудете на довго, або беріть зразу великий комплект,  як бачу, проблема постійна. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

52 хвилин тому, NeoN сказано:

Тому краще попросіть знайомих зробити

не у всіх є знайомі токарі. нажаль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

насправді все вигішлилось дуже просто - магазин Берест на соборності. Там є такі болти так як це поширена причина поломок в мийок франке. Хто купив до року взагалі безкоштовно можуть болти такі обміняти і не важливо чи ви в них купували мийку чи ні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слава, Слава великому Бересту.

Як гарно у Вас вийшло з мийкою. О шостій пишеться прохання про поміч, а вже о тринадцятій, що питання вирішене.

Вчіться рекламодавці-двієшники.:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, S30 сказано:

Як гарно у Вас вийшло з мийкою. О шостій пишеться прохання про поміч, а вже о тринадцятій, що питання вирішене.

Ну чому так відразу, без води не зручно сидіти, я вам скажу, починаєш чухатися)) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, zverexe сказано:

насправді все вигішлилось дуже просто - магазин Берест на соборності. Там є такі болти так як це поширена причина поломок в мийок франке. Хто купив до року взагалі безкоштовно можуть болти такі обміняти і не важливо чи ви в них купували мийку чи ні

Не знаю яка в мене мийка, але навряд франке , тому стверджую,  що це поширена проблема в зв'язку з неякісними матеріалами 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

42 минуты назад, S30 сказал:

чувак якшо ти думаєш шо я працюю в бересті то ти трохи туйово)) Якшо я проснувся раніше і створив тему в 6 ранку бо в мене в 22 вирвало сифон то ок, я працюю в Бересті. Або ні, я власник береста))) І берест бо це найближе і бо там оф представник франке. О і я ше рекламую франке бо я його власник теж, не забудь про це

А взагалі побачив би як ти шевелився з вирваним сифоном на кухні і шукав таку дрібну але потрібну запчастину. Я написав де купив шоб комусь легше шукати якшо така ситуація буде. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тихше, тихше. Не так емоційно. А то враження що в тебе о 22-й всі сифони в квартирі відразу зірвало.:blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, S30 сказал:

Тихше, тихше. Не так емоційно. А то враження що в тебе о 22-й всі сифони в квартирі відразу зірвало.:blink:

може і всі, звідки ти знаєш. Твій комент спарвляє враження ніби всі теми тут створюють для реклами. Перед тим як таке писати можна подумати спочатку а не просто шоб для стьобу. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тему прошу закрити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ладно, не ображайся. Звиняй. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...