Перейти до змісту

Куплю ділянку на світязі

Гість DaBu

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Купиться ділянка під індивідуальну забудову біля озера Світязь, ціна до 15 - 20 тис. у.о.

Реальні ропозиції, з телефоном і детальним описом в ПМ.

Опубліковано

ИМХО: 2 квадрата под объект типу "сартир" вполне нормальная цена... :D

Ну а если серьезно, то за такие деньги там только палатку разве что поставить можно, это цена за сотку!

Опубліковано

А я и не говорю что мне пол гектара нужно, и также не говорю что у самой воды) имхо хочу выслушать предложения.

З.Ы. Знакомый купил в селе возле озера 12 сот. за 20К

З.Ы.Ы. Да и не я лично хочу купить, а брат (просто ему некогда в нете копатя решил ещё и в нет закинуть)

Опубліковано
А я и не говорю что мне пол гектара нужно, и также не говорю что у самой воды) имхо хочу выслушать предложения.

З.Ы. Знакомый купил в селе возле озера 12 сот. за 20К

Врядли за такую цену можно чтото купить на Свиятзе сейчас. А то что знакомый купил видать либо это было давно, либо как всегда по взяткам какимто у бандитов (читай депутатов), либо очень далеко от свитязя. Но если за такую сумму кто будет продавать то я тоже возьму :ok:

Опубліковано

Ціни на земельні ділянки біля Світязя дійсно піднебесні. Можливо не зовсім в тему, але якщо хотілось би прикупити земельки біля озера, то непоганий варіант біля Соминського озера ( Турійський район). Думаю , ціни там не дуже накручені. І озеро та лісок поряд. Особисто мені це озеро подобається. Дачку там непогану можна поставити.

Опубліковано
Купиться ділянка під індивідуальну забудову біля озера Світязь, ціна до 15 - 20 тис. у.о.

Реальні ропозиції, з телефоном і детальним описом в ПМ.

Шацький центр нерухомості

Земельна ділянка

Опубліковано
Ціни на земельні ділянки біля Світязя дійсно піднебесні. Можливо не зовсім в тему, але якщо хотілось би прикупити земельки біля озера, то непоганий варіант біля Соминського озера ( Турійський район). Думаю , ціни там не дуже накручені. І озеро та лісок поряд. Особисто мені це озеро подобається. Дачку там непогану можна поставити.

наскільки я чув, то вся сторона від лісу давно в оренді. один варіант, з сторони села...

Опубліковано

наскільки я чув, то вся сторона від лісу давно в оренді. один варіант, з сторони села...

Навіть якщо і зі сторони села. Це ж фактично біля самого озера. І за прийнятні ціни.

Опубліковано
А дорога там є?

Світло, газ? і т.д.

Потрібно враховувати все, а не просто дешеву ціну.

до 1 км від траси Київ -Ягодин , світло - думаю проблем не буде - поряд село, а газу і на Світязі немає. Тим більше ближче від Луцька , ніж Світязь.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...