Перейти до змісту

Продам Навушники Xiaomi Mi AirDots Youth Edition (ZBW4409CN)

Nokian

Рекомендовані повідомлення

• 4 тижня потому...
  • Відповідей 71
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 3 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
  • 3 тижня потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

Придбав у топікстартера Хіаомі Airdots black. Шукав саме кнопочну версію, не сенсорну. Якість звуку, як для них - люкс! Як я раніше мучився з тими проводами, омг)) Ще б зробили можливість, наприклад, правим - старт/стоп, прийом/відбій, а лівим - трек вперед/назад, то були б ідеальні за свій прайс)) Сигнал тримають через дві стінки в квартирі, коротше - рекомендую!

Опубліковано
  В 26.11.2019 в 21:24, saperavi сказав:

Придбав у топікстартера Хіаомі Airdots black. Шукав саме кнопочну версію, не сенсорну. Якість звуку, як для них - люкс! Як я раніше мучився з тими проводами, омг)) Ще б зробили можливість, наприклад, правим - старт/стоп, прийом/відбій, а лівим - трек вперед/назад, то були б ідеальні за свій прайс)) Сигнал тримають через дві стінки в квартирі, коротше - рекомендую!

Показати  

тримають скільки?

• 2 тижня потому...
Опубліковано
  В 27.11.2019 в 12:19, timomaas сказав:

тримають скільки?

Показати  

Нарешті випала поїздка і нагода потестувати їх, тобто "посадити" в нуль безперервною музикою. На гучності в червоній зоні,(30% часу звучання була макс.) протримались 3год. рівно. Потім в кейс на 1год. і програли ще 2год. але не розрядились. Звук достойний, тому і слухав голосно)

Опубліковано

По незалежним від мене причинам.

Почалася передноворічна гарячка.Ціни закупки різко пішли вгору.

Тому змушений ставити 520 грн.

Чохольчик можу по 75.

• 5 тижнів потому...
Опубліковано
  В 14.12.2019 в 18:48, Nokian сказав:

Передсвяткова ціна 480 грн за ейрдотс

Показати  

В 18.01.2020 в 09:23, Nokian сказав:

Актуальна ціна на Ейрдотс юз чорні 

640 грн

Показати  

курс валют ніби незмінний, можна поцікавитись чим викликане за місяць здорожчання в 160 грн (або на 25%) ?

Чи ціну встановлюєм дивлячись на стелю ?

Опубліковано

Тоді виходить гуртівня ставить ціну дивлячись на стелю ? Ну що таке стається за місяць часу, щоб один і той же товар дорожчав на 25% ?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...