TommyEmmanuel Опубліковано 1 Лютого, 2019 в 09:43 #1 Опубліковано 1 Лютого, 2019 в 09:43 Hi everyone. Шукаю книгу Чарльз Петцольд, Код. Таємна мова інформатики. (Code: The Hidden Language of Computer Hardware and Software is a book by Charles Petzold) Можливо хтось має і вона лежить на полиці, готовий або викупити, або за винагороду взяти почитати. Буду вдячний за будь-яку інформацію. (В Луцьких книгарнях немає такого, вже питав, OLX не підходить, бо книга потрібна терміново на ці вихідні).
tarasmv Опубліковано 1 Лютого, 2019 в 13:34 #2 Опубліковано 1 Лютого, 2019 в 13:34 Можу надрукувати сьогодні, але гарно зшити напевно получиться тільки в понеділок. Хіба що пружинкою
TommyEmmanuel Опубліковано 1 Лютого, 2019 в 18:55 Автор #3 Опубліковано 1 Лютого, 2019 в 18:55 5 часов назад, tarasmv сказал: Можу надрукувати сьогодні, але гарно зшити напевно получиться тільки в понеділок. Хіба що пружинкою Дякую дуже, дійсно. В понеділок вже буде пізно( Загалом я здався, замовив з OLX, не встину за вихідні точно.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.