Перейти до змісту

Робота в Польщі (перевірений роботодавець)


Гість natali81

Рекомендовані повідомлення

Запрошують до праці в Польщі (біля м.Познань, 10-15 км) чоловіків і жінок віком від 20 до 45 років.

1. Робота на гуртовому складі автомобільних запчастин – Коморники біля Познані. Чоловіки та жінки віком від 20 до 45 років. Комплектація замовлень, розвантаження, викладання товару на стелажах, інвентаризація та облік товару. Винагорода за працю: 14,70 зл. БРУТТО/год. (11,00 зл. НЕТТО/год. + постійна премія 100-800 злотих. Транспорт до роботи надається безкоштовно. Робочі години: по 10-12 год., 6 днів на тиждень (робота в 3 зміни). Житло 350 злотих/місяць, є можливість кар'єрного росту.

-----

2. Робота на складах логістичного центру мережі маркетів споживчо-промислових – SWADZIM біля Познані. Робота на автопогрузчиках з низьким підйомом вантажів. Приготування замовлень, комплектація, розвантаження товару. Надаємо перевагу особам з досвідом роботи на автонавантажувачах або/і маючих дійсні водійські права кат.В. Винагорода за працю: 16,60 зл. БРУТТО/год., 12,43 зл. НЕТТО/год. + премія, яка нараховується згідно ефективності праці та становить 100-1400 злотих БРУТТО! Транспорт до роботи надається безкоштовно. Робочі години: по 10 год., 6 днів на тиждень (робота в 3 зміни). Житло 450 злотих/місяць.

-----

3. На склад кур'єрської фірми в Коморниках (біля Познані) потрібні чоловіки на сортування посилок (щось типу "Нової Пошти"). Винагорода за працю: 18,00 зл. БРУТТО/год., 13,47 зл. НЕТТО/год. Транспорт до роботи надається безкоштовно. Робочі години: по 10 год., 5 днів на тиждень (день/ніч). Житло 450 злотих/місяць.

-----

Оплата за працю - щомісячно, без затримок. По приїзду в м.Познань, працівника(ів) відвозять на помешкання власним транспортом. Ніяких грошей за вакансію (чи ще щось) платити не потрібно, лише за квиток до Познані. Бажано, попередньо зконтактуватись з роботодавцем через вайбер, щоб по обраній Вами вакансії виробили офіційне запрошення, з яким (по приїзду) працівник одразу має можливість працювати. Всі вакансії йдуть по умові злеценія (без врахування надгодин, нічних і святкових доплат), тобто – є фіксована сума винагороди в час * є кількість відпрацьованих годин = є сума яку працівник отримує на кредитну карту (винагорода/час НЕТТО * кільк.годин = сума). Приїхав, поселився і до праці. Є вся необхідна побутова техніка (пралка, мікрохвильовка, ел.плита, холодильник. Можна їхати до праці по біометрії, в майбутньому, по її закінченню – виробляють воєвудські запрошення. Магазини (Бедрьонка, NETTO, Жабка - 10-15 хвилин пішки), раз на тиждень возять на закупи в Ашан (хоча можна в будь-який момент сходити і пішки – 30-40 хв.)

-----

Якщо є питання – в приват... або пишіть/телефонуйте безпосередньо роботодавцю: Вайбер +48 533 672 шість три чотири

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 hours ago, natali81 said:

Житло 450 злотих/місяць.

 

Скільки осіб проживають у кімнатах, чи це квартири?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки осіб проживають у кімнатах, чи це квартири?

-----

Проживання в будинках по 3-6 чоловік/кімната (в залежності від планування будинків і розмірів кімнат). Для сімейних пар - окремі кімнати. Через позмінний графік роботи - всі бачаться, в основному, у вихідні дні :))) ...в робочі дні, наприклад, одні працівники збираються на роботу (на зміну з 6:00 до 18:00), інші працівники повертаються з роботи (з зміни 18:00 до 6:00). Більш детальна інформація за номером вказаним в оголошенні (вайбер), так як працівника(ів) поселяють в будинок в залежності від обраної вакансії (для спільного проживання з колегами "по цеху))" та зручного довозу мікроавтобусом).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...