Перейти до змісту

Покрасить машину

B|gMF

Рекомендовані повідомлення

Вобщем надо сделать кузовные работы и качественно покарасить машину, где подскажите?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а адрес? отзывы если можно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Промтехсервіс», Луцьк, вул. Відродження, 34, (0332) 78-73-88. Фактично це шкода.

Там не дешево буде. Кажу зразу. Я раз фарбував цілком задоволений. Краще до них подзвонити і все обговорити з ними.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я фарбував на ДПЗ на повороті на Мамсурова. Якість і ціна мене задовільнила. Правда пройшло вже трохи часу. Підготовку робили на Глушець там де шрот.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Промтехсервіс», Луцьк, вул. Відродження, 34, (0332) 78-73-88. Фактично це шкода.

Там не дешево буде. Кажу зразу. Я раз фарбував цілком задоволений. Краще до них подзвонити і все обговорити з ними.

Трошки поправлю, це "тойота сервіс луцьк автоконцепт" (в них з шкодою навіть бухгалтерія одна), вони знаходяться ЗА автосалоном , там ше вивіска ТОЙОТА СЕРВІС, обладнання там справді супер, ну і ціни відповідні + пожиттєва гарантія (як це я і сам не розумію :huh: )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Вот спасибо...

но походу буду краситься на мамсурова...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 року потому...

5 лет прошло, и все могло поменятся. Решил апнуть тему, так как сам хочу покрасить капот и крыло, потому важна не столько цена, сколько качество и точность потбора красок, что посоветуете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...