Перейти до змісту

Куплю відеокарта до 3300

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 07.12.2018 в 08:02, tarasmv сказал:

Куплю відеокарта, бажано не нижче gtx 1060 з 3gb пам'яті.

До 3300 грн. 

Лови. По місцю, можна і пощупати.
P.S. Хоча як на мне то температура дуже висока при такій пасті. Особисто мав MSI Aero 3Gb то максимум був 68 градусів на стоковій пасті (рік користування)

Опубліковано

7 хвилин тому, pasha1207 сказано:

Лови. По місцю, можна і пощупати.
P.S. Хоча як на мне то температура дуже висока при такій пасті. Особисто мав MSI Aero 3Gb то максимум був 68 градусів на стоковій пасті (рік користування)

pasha1207 цей продавець, якийсь дивний, я з ним списувався ще в четвер, і в мене склалося таке враження, що він не хотів продавати цю відеокарту саме мені. Відкладав зустріч, то на вихідних, то в понеділок. Відеокарту я побачив коли він продавав за 3300 на ОЛХ, коли спитав про торг, то відповів, що ціна остаточна. Його оголошення було платним, в топі, а на наступний день створив ще одне оголошення за 3100 грн. 

Таке враження, що йому бажано продати в інше місто.

Опубліковано
24 минуты назад, tarasmv сказал:

pasha1207 цей продавець, якийсь дивний, я з ним списувався ще в четвер, і в мене склалося таке враження, що він не хотів продавати цю відеокарту саме мені. Відкладав зустріч, то на вихідних, то в понеділок. Відеокарту я побачив коли він продавав за 3300 на ОЛХ, коли спитав про торг, то відповів, що ціна остаточна. Його оголошення було платним, в топі, а на наступний день створив ще одне оголошення за 3100 грн. 

Таке враження, що йому бажано продати в інше місто.

Можливо щось особисте.
На оверах мені запропонував за 3к

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...