Перейти до змісту

Продам LG D325

Westsider

Рекомендовані повідомлення

Продам телефон LG D325. Завжди носився в чехлі, стан ідеальний, проте не включається. Потрібна перепрошивка. Ціна - 500 грн. 

099 520 81 52

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви впевнені що в прошивці діло? які дії з ним проводились? в них часто вмирає флеха

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Oli сказано:

Так написано же

Вважати за поломку я теж можу одне, а на практиці може виявитись зовсім друге... того й запитую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про проблему питав у сервісному центрі. Сказали, що діло у прошивці. Проте я не нав'язую нікому їхню думку.;)Бачив люди продають такі самі розбиті моделі на запчастини за схожою ціною, тому можливо комусь він стане у нагоді, адже візуально він в ідеальному стані. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, Denis196 сказано:

ви впевнені що в прошивці діло? які дії з ним проводились? в них часто вмирає флеха

так і є

якби прошивка - автору прошили б, і тел продавався робочим

на олх реально загон по цінам на неробочі і напів робочі телефони, тому олх не показник

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заберу за 300 грн весь треба на дерибан, контакти 0507747595

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30 minutes ago, flashmax said:

так і є

якби прошивка - автору прошили б, і тел продавався робочим

на олх реально загон по цінам на неробочі і напів робочі телефони, тому олх не показник

Я показав реальну ситуацію потенційним покупцям і не збирався прошивати його і кричати, що він новий, а просто правдиво вказав на проблему. Так що, бажаю вам не судити інших по собі. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

51 minutes ago, Саня94 said:

заберу за 300 грн весь треба на дерибан, контакти 0507747595

Є такий самий, лише білий, віддам за 250)

Дитина побила скло, замовив в Китаї, поки воно йшло, на самому дисплеї пішли кольорові смужки))

Вмикається, працює (смужки, звісно, заважають :) ), акум оригінальний, тримає норм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, Westsider сказано:

Я показав реальну ситуацію потенційним покупцям і не збирався прошивати його і кричати, що він новий, а просто правдиво вказав на проблему. Так що, бажаю вам не судити інших по собі. 

необов'язково кричати що він новий

але продати робочого телефона в такому гарному стані - шансів набагато більше, при цьому і дорожче

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, yu2007 сказал:

Є такий самий, лише білий, віддам за 250)

Дитина побила скло, замовив в Китаї, поки воно йшло, на самому дисплеї пішли кольорові смужки))

Вмикається, працює (смужки, звісно, заважають :) ), акум оригінальний, тримає норм.

Треба самий модуль робочий ( не з побитим склом)і батарея!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 minutes ago, Саня94 said:

Треба самий модуль робочий ( не з побитим склом)і батарея!

Віддам за 400. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...