Перейти до змісту

Підскажіть хороших спеціалістів по електриці машин

xriaps

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В 123 мерседесі щось не робить електрика! може стартер сдох, а може.... сам не знаю що. включаю зажигание, свечи накаляються - повертаю ключа, а стартер тільки раз щелкає і все. Не знаю що за ..... . Підскажіть будь-ласка хорошого спеціаліста в цій сфері в м.Луцьк

Опубліковано
В 123 мерседесі щось не робить електрика! може стартер сдох, а може.... сам не знаю що. включаю зажигание, свечи накаляються - повертаю ключа, а стартер тільки раз щелкає і все. Не знаю що за ..... . Підскажіть будь-ласка хорошого спеціаліста в цій сфері в м.Луцьк

Може варто замінити акумулятор? Хороший електрик 80506788393 Сергій працює в гаражах напроти авіазаводу.

Опубліковано

Взагалі то треба дивитися.

Може бере стартер на себе нагрузку,може десь,щось замикае?

(на формулі стартери ремонтують непогано)

Подивись сам.Як що нічого незнайдеш, тоді звертайся до майстра.

Опубліковано

Сафрон біля таму, там в боксі, в низу є майстер хороший, Юра, але звертатись до Володі оскільки він є власником

Опубліковано

Запитував у знайомого:

полетіли втулки на стартері

Неси на формулу хай замінять ;)

Опубліковано

Всім дякую за поради! заніс на формулу, зясувалось , що втулки в стартері поламались і щіток взагалі небуло!

Тема закрита!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...