Перейти до змісту

Індійський морський рис.


Рекомендовані повідомлення

Поміняю індійський морський рис на шоколадку або печиво.

Світлана 0677867298

Постійно користуюся, готуємо квас і вживаємо усією сім'єю. Чудово втамовує спрагу в літню пору.

На 3-х літрову банку потрібно 12 ст.л.

****

Інформація з інету:

Індійський морський рис виводить з організму отрути і токсини, нормалізує обмін речовин і відновлює роботу внутрішніх органів. Регулярний прийом настою індійського рису сприяє виведенню з організму солей і шлаків, а також піску і каменів з жовчного міхура і нирок. Нормалізує артеріальний тиск. Уповільнює розвиток онкологічних захворювань. Зміцнює серцевий м'яз. Зміцнює і відновлює нервову систему. За рахунок комплексного зовнішнього і внутрішнього застосування благотворно впливає на організм при артриті, радикуліті і ревматизмі. При запальних захворюваннях дихальних шляхів може замінювати антибіотики. Очищає слизову оболонку шлунково-кишкового тракту і нормалізує кислотність шлунка. Знімає втому, покращує самопочуття і настрій, підвищує витривалість і працездатність. Є прекрасним природним засобом для зниження ваги, оскільки містить ферменти, які сприяють активному розщепленню і виведенню жирів з організму. Живий рис не тільки підвищує загальний тонус організму, але і покращує статеві функції у чоловіків, і у жінок. Настій морського рису - чудове натуральний засіб для догляду за шкірою і волоссям. Він чудово тонізує і освіжає шкіру, сприяє розгладженню дрібних зморшок, має легкий підтягуючим дією, одночасно надає косметичний і лікувальний ефект. Настій індійського рису дуже делікатно і м'яко очищає шкіру, відновлюючи її природний кислотно-лужний баланс. Ополіскування волосся настоєм морського рису зміцнює їх і повертає їм природний здоровий блиск.

У скляну літрову банку поміщаємо 4 ст.л. чистого промитого морського рису і 10-15 родзинок. Ізюм без кісточок можна замінити курагою, яблуками, грушами, чорносливом, інжиром і будь-якими іншими сухофруктами. Окремо готуємо цукровий розчин: 3 ст.л. цукру заливаємо літром накопичений холодної відфільтрованої питної води. Цукор обов'язково повинен повністю розчинитися у воді! Якщо на «рисинки» потраплять крупинки цукру, грибок може захворіти. Готовим цукровим розчином заливаємо поміщений в банку морської рис. Зверху накриваємо банку декількома шарами медичної марлі, яка захистить напій від комах. Влітку наполягаємо протягом одного дня, взимку - протягом двох.

Приймати цілющий напій слід три рази на день по 100-150 мл за 10-20 хвилин до їжі (за відведений час він не тільки засвоїться, а й значно поліпшить травлення), або між прийомами їжі.

Однак і у морського рису є ряд протипоказань: медики не рекомендують вживати настій людям з інсулінозалежним цукровим діабетом, а також страждають виразковими хворобами 12-палої кишки і шлунка.

IMG_20180709_000055.thumb.jpg.cdf9a3c61e90b39c47144bd071da4704.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...