Перейти до змісту

Безкоштовно заправлю різьбові газові балони.

Валерій86

Рекомендовані повідомлення

Якщо можливо кому треба, то можу безкоштовно перелити газ з цангового(дихлофос) балона в різьбовий за допомогою перехідника.

063 211 66 86

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось таким макаром.

IMG_20180705_194629.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені треба заправити різьбовий балон. навіть купив спецшланга в китайців. готовий символічно оплатити/пиво/чік/шоколадка. Можете заправити? чи ви тільки переливаєте з балонів клієнта?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, laser сказал:

мені треба заправити різьбовий балон. навіть купив спецшланга в китайців. готовий символічно оплатити/пиво/чік/шоколадка. Можете заправити? чи ви тільки переливаєте з балонів клієнта?

перелью з вашого дихлофосного в різьбовий. Якщо купувати різьбовий 230гр. і дихлофосний 220гр, то різниця в них в ціні близько 100 грн. в Луцьку, тому і вирішив собі переливати за допомогою старого пальника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ясно. то мені краще знайти простий побутовий балон і переливати по ціні газу на автозаправці...

дякую за відповідь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, laser сказал:

ясно. то мені краще знайти простий побутовий балон і переливати по ціні газу на автозаправці...

дякую за відповідь

так дешевше, но мені простіше так як я роблю собі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, laser сказал:

дякую за відповідь

тим більше що в мене ще й пальник для різьбових балонів похідний і плитка на дихлофосах для кемпінгу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Кому газу перелити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...