Перейти до змісту

Срочно шукаю раму

msv

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шосер на трасі рулить...... ;) правильний вибір.

Мені ще третього вела не хватає...... :otk:

Для пантов і гонок є Платон.... для шосе є Чемпіон.... не вистачає робочої конячки.... малу возити в садочок, поставити туди багажник, крила....... еееееееееееххх.

Біда та й годі. :lol:

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Есть двуподвес ЗаХаревский (ZaHARE). Но на трассе с ним тяжко: рывок сбивает, сильно не раскочегаришь - начинает жопа подпрыгивать :rolleyes:, да и в жаркий день в асфальт профиль резины влазит, тяжко грести ;) и рама тяжеловата.

На рыбалку или на работу самое то.

Но хочется с утрица сгонять на пару десятков км. На двуподвесе теряю время и силы.

Был у меня в молодости спортивный шоссер (советский, точно не помню толи Старт-шоссе, толи Кросс-шоссе) 120 рублей стоил в 1981 и весил он фигню.

Спионерили лет 15 назад от магазина.

Опубліковано
Прикупил бы раму шоссера (можно советского). Червоноградский ХР де твои фотки и цены? ;).

нє, ну ви ж в курсі що я червоноградські рами перший в черзі? :rolleyes:

Опубліковано

Если б я знал, шо шукаю... :)

Что понравится и подойдет под рост и вес. Я профан в этом.... пока. :)

По памяти - ностальгирую за старым спортивным велом.

Трассы по которым езжу в основном боремельское и львовское направление. Но рельеф там "горбатый", тяжелова-то бывает. Менять резину на сликовую шо-то не тянет, потому как на рыбалку езжу и по грунтам и грязи. С разгоном проблема на двуподвесе, какие-то колебания подпрыгивающие в такт увеличивающемуся педалированию в определенный момент начинаются.

Хочу взять недорого либо шоссер целиком ("под работу"), либо только раму и тогда наполнять ее постепенно обдумывая компоненты.

Опубліковано
С разгоном проблема на двуподвесе, какие-то колебания подпрыгивающие в такт увеличивающемуся педалированию в определенный момент начинаются.

глянь на мою подпись...

в Луцке есть ДВА двухподвеса: у djura и у меня. Амортизатор в обоих стоит больше, чем ты готов выложить за байк целиком.

Мораль: не надо называть двухподвесным байком любой ардис с пружинкой под седлом. Никто ведь не называет спорткаром Таврию с антикрылом, правда?

Опубліковано
:sm110: там зовсім нічого непише)))я її перекрасив був але невдало, тобто нормально але нада було погрунтувати)) спартівний самальот, класно по місту з дельтовозів прікалуватися коли валиш десь під 60 і їх як стоячих ;) я як мужика так обігнав то він аж ручку газу перестав крутити :):101010:
Опубліковано
........Амортизатор в обоих стоит больше, чем ты готов выложить за байк целиком. .....

Да я не готов выкладывать за амор или велосипед в целом много денег, по причине ненадобности. Я описал проблему того велосипеда который имею, и желание иметь второй для других целей. И вместо распальцовки хотел услышать совет. Вам необходим двуподвес за 1000-2000 у.е., а меня устраивает "какой-либо ардис" за 900 грн. И учитывая то, что у него под жопой стоит "пружинка" я его буду называть двуподвесом. :woohoo:

Для ХР:

Шо по деньгам за второй?

Опубліковано
:(

слухай було б файно чуть крупнішим планом задню частину рам з перекидками - яке там кріплення перекидки. добре якщо стандартно, на пєтуха, гірше якщо як старі шимани тіпа мегарендж на вісь заднього колеса...

Опубліковано
........Амортизатор в обоих стоит больше, чем ты готов выложить за байк целиком. .....

Да я не готов выкладывать за амор или велосипед в целом много денег, по причине ненадобности. Я описал проблему того велосипеда который имею, и желание иметь второй для других целей. И вместо распальцовки хотел услышать совет. Вам необходим двуподвес за 1000-2000 у.е., а меня устраивает "какой-либо ардис" за 900 грн. И учитывая то, что у него под жопой стоит "пружинка" я его буду называть двуподвесом. :rolleyes:

Для ХР:

Шо по деньгам за второй?

Без распальцовки ну никак низя в этой жизни :smile-zachot:

2 AndreyXP

я вторую раму (типа скотт) забираю, соберу для GreyHairs велик :D пусть ездит человек

Опубліковано

Там кріплення типу "СЄРЬГА"

Стає Тіагра, наприклад, як рідна... :)

Вся навіска стає сучасна.

Але от ростовка.........

Можуть бути ще качелі з кареткою....

Там може бути італійська різьба..... але в Макара можна перерізати.

І ще..... там задні пера розраховані на втулку довжиною 120 мм сучасні шосейні йдуть 130 а байківські 135.

Гнуться дуже тяжко і колесо чу-чуть кривить........ на шв не впливає.... :D

Мені взагалі старі шосери подобаються.... такі вони тоненькі..... а щоб колесо заднє вставити треба розгинати трьом задні пера.....

Опубліковано

їх би канешно пащупати. як варіант, забираю обидві, а другу десь тут приткнуть не проблема

ау Andrey XP , там наші бувають в ЧГ, то як?

Опубліковано

Треба забирати фюзеляж повністю...

Рама, вилка, рульова, зажим, і глагол якщо діаметр специфічний... тіпа як в мене 24,8...

Запаришся потім виточувати

Опубліковано

Проданий вже. :0021:

Харківчанин купив. :D

Для того щоб був "САМАЛЬОТ" треба крутити огого..............

Не думайте що ви пересядите на шосер і будете літати......

Повірте мені..... Там все по іншому ніж на байку....

Зміна на налаштувань виноса чи глагола...... на 5 мм виливається в такі проблеми чи кайф що я прозрівав....

Одне гарантую..... будете знати всі ямки в Луцьку..... :)

Опубліковано

да тошо Саня прав то прав шосер потребує хороших доріг, і ями всі будете знати навіть неособо великі)) але і літає він як самальот. шото я з цінами ннеособо оприділитися омжу! ну шосер думаю гр 400 потяне, батаеча ше незнаю батя шось неочінь продавати хоче але б продав :) скотт буду сам робити там шатуни модні овальні зірки і лх :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...