Перейти до змісту

Шукаю послугу ремонт бойлера ГОРЕНЬЄ

dostavka2100

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібна послуга ремонту чи чистки.

Включили бойлер і через деякий час почала капати вода з холодного клапана.

Буду вдячний за будь-яку інформацію.

Або телефонуйте т. 095 303 9 448

Майстра можу підвезти до квартири.

Опубліковано

це новий бойлер? де купувався? скоріше всього в вас в системі високий тиск, і потрібно ставити редуктор тиску.

• 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Вам потрібен редуктор тиску, він збалансує надмірний тиск в бойлері, і все буде гуд. А тече з клапана?

Опубліковано
2 годин тому, dostavka2100 сказано:

Тече з клапана.

Наскільки я розумію клапан для скидання зайвого тиску. він і має "капати" якщо тиск більше дозволеного.
Як варіант, знайти нормалтний клапан з зливом, а не те гавно що в нас продають і ставлять. Або поставити розширювальний бак в розріз гарячої води

IMG_20180714_132646.jpg

IMG_20180714_132714.jpg

Опубліковано
On 13.06.2018 at 21:05, dostavka2100 сказано:

замінили клапан+почистили=500 грн.

Майстер унікум  я  на 99% впевнений що попередній клапан був робочий .

Якщо вода капає з клапана при нагріванні води в бойлері, це не є його несправністю. Таке явище обумовлене законами фізики: при нагріванні вода розширюється, отже, її тиск на стінки бака збільшується. При досягненні певного тиску клапан починає скидати його надлишки, при цьому з нього тече вода.

У більшості випадків клапан капає в процесі нагрівання, але іноді тече через нього і холодна вода. Цьому теж існує розумне пояснення - високий тиск у водопровідній мережі. Часто тиск у мережі підвищують з поганий стан водопровідної системи. У багатоповерхових будинках при стандартному тиску вода не досягає верхніх поверхів. В результаті тиск води виявляється вищою, ніж передбачено для нормальної роботи клапана і через нього капає вода

Просто відведіть воду з клапана і не партесь.В мене відведено акуратно в каналізацію ось фото0-02-05-aba160ee3683b1d509f1d97073579cdc86a0d49507a0a9e6633b4dc5bc4ab310_37b318d5.thumb.jpg.be51faad9c0faff08b6d6025d3915344.jpg

Вже 9 років працює  два  бойлера термекс і арістон  і все  гуд, головне вчасно міняти магнієві аноди  та чистити тени від накипі .

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...