sanbOK Posted May 11, 2018 Share #1 Posted May 11, 2018 Вмерла мамка Модель ноута HP DV6 2120ED Розбираю повністю HDD та тест буде пізніше бо нема часу перевірити Зарядний пристрій 90W - 200 грн Матриця(запацана і залапана. чистити влом, недавно міняли тому має бути ок) - 850 грн Петлі (ліва поломана, права ціла) - 50грн за дві Мамка (стартує, кулер крутиться, індикатор вкл світиться, зарядка мигає на екран нічого не виводить) - 150 грн Система охолодження - 50грн ОЗУ 2гб ддр3 - 200грн Процесор - 50грн Вай-Фай карта - 50 грн Пульт - 50грн Веб камера - 40грн Звук (динаміки) - 40грн Корпус (стан на фото, візуально цілий але є потертості. в комплекті антена файфай, всі кришки, пара шлейфів, тачпад, кнопки вкл та управління звуком, ЮСБ, роз'єми на звук) - 150грн Клавіатура (стан на фото, на скільки вона робоча я ХЗ) - 50грн Батарея (стан невідомий) - 50 грн Гніздо зарядки - 40 грн Шлейф НДД - 40 грн ДВД привід (стан не відомий, напевно робочий) - 50грн Мопед не мій попросили продати тому конкретно нічого не можу сказати про стан деталей та історію життя та смерті. Якщо потрібні додатко фото то можу зробити По всім питання бажано в приват. Територіально все на 40-му але по місту можу підвезти, якщо мені буде по дорозі При покупці декількох позицій буде дешевше Манібек присутній Link to comment Share on other sites More sharing options...
tata Posted May 11, 2018 Share #2 Posted May 11, 2018 Батарея (стан невідомий) - 50 грн -- в резерв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oli Posted May 12, 2018 Share #3 Posted May 12, 2018 3 годин тому, tata сказано: Батарея (стан невідомий) - 50 грн -- в резерв Наступний буду Link to comment Share on other sites More sharing options...
IhorD Posted May 12, 2018 Share #4 Posted May 12, 2018 22 часа назад, sanbOK сказал: ОЗУ 2гб ддр3 - 200грн - на фото DDR2 800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanbOK Posted May 13, 2018 Author Share #5 Posted May 13, 2018 22 часа назад, IhorD сказал: - на фото DDR2 800 Дякую за уточнення. Помилився при описі )) Батарея продана. Ціна ОЗУ 160 грн Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanbOK Posted May 31, 2018 Author Share #6 Posted May 31, 2018 В 12.05.2018 в 00:26, sanbOK сказал: Зарядний пристрій 90W - 150 грн Показать контент Матриця(запацана і залапана. чистити влом, недавно міняли тому має бути ок) - 850 грн - ПРОДАНО Показать контент Петлі (ліва поломана, права ціла) - 50грн за дві Мамка (стартує, кулер крутиться, індикатор вкл світиться, зарядка мигає на екран нічого не виводить) - 140 грн Показать контент Система охолодження - 50грн Показать контент ОЗУ 2гб ддр2 - 140грн Показать контент Процесор - 50грн Показать контент Вай-Фай карта - 50 грн Показать контент Пульт - 50грн Показать контент Веб камера - 40грн Звук (динаміки) - 40грн Показать контент Корпус (стан на фото, візуально цілий але є потертості. в комплекті антена файфай, всі кришки, пара шлейфів, тачпад, кнопки вкл та управління звуком, ЮСБ, роз'єми на звук) - 150грн Показать контент Клавіатура (стан на фото, на скільки вона робоча я ХЗ) - 50грн Показать контент Батарея (стан невідомий) - 50 грн ПРОДАНО Показать контент Гніздо зарядки - 40 грн Шлейф НДД - 40 грн Показать контент ДВД привід (стан не відомий, напевно робочий) - 50грн ДОДАНО Ноутбучний вінт слім (тіпа тонкий) САТА3 500гб - 650грн Модель і стан поверхні на фото. На корпусі вінта залишки двохстороннього скотчу бо в ноуті не було корзини і його якісь кулібіни зафігарили на двохсторонній скотч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanbOK Posted June 2, 2018 Author Share #7 Posted June 2, 2018 Зарядка продана. Все інше актуально Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanbOK Posted June 13, 2018 Author Share #8 Posted June 13, 2018 Петлі (ліва поломана, права ціла) - 50грн за дві Мамка (стартує, кулер крутиться, індикатор вкл світиться, зарядка мигає на екран нічого не виводить) - 130 грн Система охолодження - 50грн ОЗУ 2гб ддр2 - 130грн Процесор - 50грн Вай-Фай карта - 50 грн Пульт - 50грн Веб камера - 40грн Звук (динаміки) - 40грн Корпус (стан на фото, візуально цілий але є потертості. в комплекті антена файфай, всі кришки, пара шлейфів, тачпад, кнопки вкл та управління звуком, ЮСБ, роз'єми на звук) - 130грн Клавіатура (стан на фото, на скільки вона робоча я ХЗ) - 50грн Гніздо зарядки - 40 грн Шлейф НДД - 40 грн ДВД привід (стан не відомий, напевно робочий) - 50грн Ноутбучний вінт слім (тіпа тонкий) САТА3 500гб - 600грн Фото та деталі на фото вище Всі питання в приват. Резервуйте в темі.При покупці декількох позицій скину пару грн Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanbOK Posted June 22, 2018 Author Share #9 Posted June 22, 2018 Петлі (ліва поломана, права ціла) - 40грн за дві Мамка (стартує, кулер крутиться, індикатор вкл світиться, зарядка мигає на екран нічого не виводить) - 100 грн Система охолодження - 50грн ОЗУ 2гб ддр2 - 120грн Процесор - 50грн Вай-Фай карта - 40 грн Пульт - 40грн Веб камера - 40грн Звук (динаміки) - 40грн Корпус (стан на фото, візуально цілий але є потертості. в комплекті антена файфай, всі кришки, пара шлейфів, тачпад, кнопки вкл та управління звуком, ЮСБ, роз'єми на звук) - 100грн Клавіатура (стан на фото, на скільки вона робоча я ХЗ) - 50грн Гніздо зарядки - 40 грн Шлейф НДД - 40 грн ДВД привід (стан не відомий, напевно робочий) - 50грн Ноутбучний вінт слім (тіпа тонкий) САТА3 500гб - 570грн Фото та деталі на фото вище Всі питання в приват. Резервуйте в темі.При покупці декількох позицій скину пару грн Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanbOK Posted July 2, 2018 Author Share #10 Posted July 2, 2018 Петлі (ліва поломана, права ціла) - 40грн за дві Мамка (стартує, кулер крутиться, індикатор вкл світиться, зарядка мигає на екран нічого не виводить) - 100 грн Система охолодження - 50грн ОЗУ 2гб ддр2 - 120грн Процесор - 50грн Вай-Фай карта - 40 грн Пульт - 40грн Веб камера - 40грн Звук (динаміки) - 40грн Корпус (стан на фото, візуально цілий але є потертості. в комплекті антена файфай, всі кришки, пара шлейфів, тачпад, кнопки вкл та управління звуком, ЮСБ, роз'єми на звук) - 100грн Клавіатура (стан на фото, на скільки вона робоча я ХЗ) - 50грн Гніздо зарядки - 40 грн Шлейф НДД - 40 грн ДВД привід (стан не відомий, напевно робочий) - 50грн Ноутбучний вінт слім (тіпа тонкий) САТА3 500гб - 550грн Фото та деталі на фото вище Всі питання в приват. Резервуйте в темі.При покупці декількох позицій скину пару грн Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanbOK Posted July 18, 2018 Author Share #11 Posted July 18, 2018 Актуально. Торг Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanbOK Posted September 7, 2018 Author Share #12 Posted September 7, 2018 Петлі (ліва поломана, права ціла) - 40грн за дві Мамка (стартує, кулер крутиться, індикатор вкл світиться, зарядка мигає на екран нічого не виводить) - 100 грн Система охолодження - 50грн ОЗУ 2гб ддр2 - 120грн Процесор - 50грн Вай-Фай карта - 40 грн Пульт - 40грн Веб камера - 40грн Звук (динаміки) - 40грн Корпус (стан на фото, візуально цілий але є потертості. в комплекті антена файфай, всі кришки, пара шлейфів, тачпад, кнопки вкл та управління звуком, ЮСБ, роз'єми на звук) - 100грн Клавіатура (стан на фото, на скільки вона робоча я ХЗ) - 50грн Гніздо зарядки - 40 грн Шлейф НДД - 40 грн ДВД привід (стан не відомий, напевно робочий) - 50грн Фото та деталі на фото вище Всі питання в приват. Резервуйте в темі.При покупці декількох позицій скину пару грн Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanbOK Posted November 11, 2018 Author Share #13 Posted November 11, 2018 В 07.09.2018 в 11:03, sanbOK сказал: Петлі (ліва поломана, права ціла) - 40грн за дві Мамка (стартує, кулер крутиться, індикатор вкл світиться, зарядка мигає на екран нічого не виводить) - 100 грн Система охолодження - 50грн Процесор - 50грн Вай-Фай карта - 40 грн Пульт - 40грн Веб камера - 40грн Звук (динаміки) - 40грн Корпус (стан на фото, візуально цілий але є потертості. в комплекті антена файфай, всі кришки, пара шлейфів, тачпад, кнопки вкл та управління звуком, ЮСБ, роз'єми на звук) - 100грн Клавіатура (стан на фото, на скільки вона робоча я ХЗ) - 50грн Гніздо зарядки - 40 грн Шлейф НДД - 40 грн ДВД привід (стан не відомий, напевно робочий) - 50грн Фото та деталі на фото вище Всі питання в приват. Резервуйте в темі.При покупці декількох позицій скину пару грн Залишки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.