Перейти до змісту

GPS навігатор

Саша Иванов

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібен жпс навігатор що працює в оффлайн режимі (оффлайн обов'язково) на 7 андроід з можливістю скачувати карти безкоштовно. Може хто порадить з власного досвіду?

Ставив з плей маркету штук 10 но все не те.

Опубліковано

Тобі треба прогу під 7-й андроід, чи сам девайс на 7-му андроіді? Написав так, що "ви розгадайте"... Я так розумію, що тобі треба прога. Ну то якщо без заморочок зовсім, то HERE, він має можливість працювати в офлайні. Якщо трішки вмієш читати і думати, то IGO (версія AviSynk остання на зара), це ідеал. Ще люди мучать навітел, але я не його не юзав.

ПиСи: до речі, а для чого? Для машини, для лісапєда, для пішки? Країни які? Чи що саме від навігатора ти очікуєш?

Опубліковано

Цікавить ще таке ж, але на звичайний ПК (ноут, GPS + 3G - є). OziExplorer - працює, але то трішки не те... Навітела на вінду немає, iGo - древній.

Опубліковано

Айго древній?!  не сміши!

А тебе що саме цікавить? ОзіЕксплорер- це зовсім не навігатор, взагалі-то. Якщо по картах прогу, то найідеальніша, це  САС_Планет. Але це не  навігатор, в звичному розумінні

Опубліковано
1 час назад, jack74 сказал:

Для машини, для лісапєда, для пішки? Країни які?

Ну взагалі то це все є в одному навігаторі. Всі, що качав це мали. І нах мені твій навітел якщо він платний? Будь "прощє") 

Зайшов на маркет, качнув додаток + карти і користуєшся. Карти Украіна і Польща.

А вся проблема в тому що не всі показують малі і віддалені від траси села і можливість вибору маршруту.

Далі попрошу по темі і з власного досвіду.

Опубліковано

В Плеймаркеті бесплатно те що використоує OSM, а так щоб безоплатно бачити в якісь села і детально райцентри, ну то так не бува. Люди-картографи для цього працюють щоб забезпечувати покриття яке оновлюється 

Мені от Сітігід подобається...їх карта створена travelgps.com.ua. Карта має досить нормальне покриття(наприклад є і дворові проїзди в містах що актуально водіям доставок, таксистам)..А так як продукт російський - його варто ламати(а може і ні - карти то намальовані українцями)

А для Польщі є Automapa - без варіантів(і є доречі на Вінду)

Опубліковано
5 годин тому, Саша Иванов сказано:

І нах мені твій навітел якщо він платний? Будь "прощє") 

Мій?! Якщо твоїми словами, то мені пох, на що тобі навітел, я тобі його не радив, взагалі-то. Читати спробуй. Я тобі порадив HERE, вона елементарно скачується з плеймаркета, елементарно підкачує обрані карти (якщо хочеш офлайн-режим) і безплатний.

Я ж сам користуюсь iGo Primo (для авто)

6 годин тому, jack74 сказано:

Для машини, для лісапєда, для пішки? Країни які?

Ну взагалі то це все є в одному навігаторі. Всі, що качав це мали. ...

А вся проблема в тому що не всі показують малі і віддалені від траси села і можливість вибору маршруту.

Звичайно "це все є в одному навігаторі", от лише бувають різні карти, різні адаптації... Одні можуть бути більш орієнтовані на автоподорожі, інші більш підігнані під піші...

І нах мені твій навітел якщо він платний? Будь "прощє") 

...

Далі попрошу по темі і з власного досвіду.

Про те, що я написав, я з власного досвіду і писав.До речі, і навітелом люди користуються елементарно безкоштовно, але ж, повторюсь, для цього треба вміти читати, з чим в тебе, я бачу, проблема. Тому "будь прощє", юзай HERE, чи взагалі "Карти" від Гугла.

Опубліковано

Для того щоб стянути з трекера ломану прогу і карти розуму хватає. От тільки видно ти ще не стикався з тим, що може бути зашито в такій прозі. Може бути гемору більше як толку) 

Опубліковано

стоїть на телефоні Huaewi Nova з 7.0 Android - iGO primo 9.6.29. Працює нормально, файли установки є. Качав колись з 4pda, карти на смак та колір...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...