adebt Опубліковано 27 Травня, 2008 в 12:13 #1 Опубліковано 27 Травня, 2008 в 12:13 На ВАТ "Волинь-АВТО" звільняється вакансія системного адміністратора. Вимоги: досвід роботи (не обов"язково зазначений в трудовій) порядність відповідальність (якщо не вдається вирішити проблему зходу — не ховати голову в пісок, і казати що проблеми немає) комунікабельність (колектив великий і спілкуватися доведеться з різними людьми) та чемність налаштованість на довготривалу співпрацю — громадяни, які хочуть десь пересидіти 3-6 місяців, можуть не турбуватися і спокійно продовжувати займатися своїми справамя вміння швиденько вїжджати в ті задачі, які ставить керівництво не мати страху ставити уточнюючі питання, щоб не доводилось потім червоніти вміння коректно розставляти пріорітети задачам Чим доведеться займатись: ну перш за все адмінити машини і сервера — трохи більше 50 машин (на робочих машинах ХР профешнл, на серверах 2003)проблеми можуть бути різні: від глючного специфічного софта до "а в мене такого раніше не було-о-о-о" [*]ставити і налаштовувати специфічний софт (знання хочаб базового англійського/неміецього згодиться) [*]тримати в порядку мережеве обладнання і серверну кабелі ніхто тягати не буде — для цього є підрядчик, головне вміти поставити задачу [*]телефонія — на рівні вміння перезагрузити АТС для любих проблем з телефонією є підрядчик (той самий, що займається прокладкою кабелів) [*]переферія — з тонерами і картріджами колупатися не доведеться. Десь шось закінчилось - поставив підміну, а картрідж потарабанив на заправку. Фірма, яка нас обслуговує в курсі шо там і як ремонт переферії виконує та сама фірма, що й заправляє картріджі [*]закупка та ремонт техніки — фірма-постачальник теж присутня і на всі заявки реагує досить швидко. Їздити за товаром не доведеться, все підвозять під офіс. [*]знання 1С:ТіС (торгівля і склад) на зачаточному рівні. Доведеться тільки виконувати самі примітивні процедури. [*]слідкування за поштовим, веб та фтп-сервером, нарізати на болванки бекапи баз і т.д. [*]підтримувати в робочому стані філії (раз в місяць-два зїздити глянути шо там і як) Більш детально про фронт робіт розповім на співбесіді Умови праці: робочий день з 8.00 до 17.00 (бажано не спізнюватись і не стояти в 16.55 в низькому старті на виході ) окремий кабінет нормальні меблі нормальна машина кондішн сервера не стоять під вухом, а в окремому приміщенні література (що потрібно, то все докупляється без проблем) біла зарплата (орієнтовно 1800-2000 на руки будете мати), яка точно буде зарплата залежить від вашої співбесіди з директором або головним інженером всі соціальні радості: відрядні, лікарняні, відпускні, дикретні і т.д. Нюанси: резюме бажане, але живої розмови воно не замінить 100% будуть відрядження до столиці на навчання або на тестування можливі відрядження і в інші регіони (але це якшо й буде, то дуже-дуже рідко) 100% будуть 2-3 співбесіди при прийомі: 1 зі мною, 2 з керівництвом, 3 може ще й в головному офісі корпорації "пріходящій" начальник відділу (тобто я ) Я маю на увазі, шо чим краще ви будете виконувати свою роботу, то тим менше в мене буде причин з"являтися в офісі і капати вам на мізки 1 раз в рік доведеться проходити тестування. 2 рази завалив — прийде наказ про звільнення якщо маєте права, то це стане вам в пригоді. дискримінації по статі претендета не буде чи візьмуть на роботу студента — не факт, але спробувати можете Контакти: можна писати на pavluk (гав) volyn-avto.com (це я) можна писати на 196776406 (це теж я) можна дзвонити на +380673343192 (це знову я ) можна писати на office (гав) volyn-avto.com — це приймальна і ваш лист попаде до генерального (може) або ще можна дзвонити на 8-03322-50062 — це відділ кадрів
Shkoder Опубліковано 27 Травня, 2008 в 13:59 #2 Опубліковано 27 Травня, 2008 в 13:59 судя по количеству смайлов, в социальные радости входит коробок травы в сутки
adebt Опубліковано 27 Травня, 2008 в 14:21 Автор #3 Опубліковано 27 Травня, 2008 в 14:21 Мда... чего-то я со смайлами переборщил. Писал долго. Нужно пойти немного потереть. Ну а насчет социальных радостей, то здесь — разочарую. Не дают! Кажись так получше стало.
adebt Опубліковано 2 Червня, 2008 в 13:44 Автор #4 Опубліковано 2 Червня, 2008 в 13:44 Вакансія закрита. Всім дякую за увагу.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.