Перейти до змісту

Карты-Схемы проводки

Andrew_Best

Рекомендовані повідомлення

Народ, подскажите кто знает, где взять/скачать карту-схему проводки для Рено 11. Под капотом обнаружил несколько оборваных проводов ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колір-в-колір припаяй і буде тобі счастьйо :)

ЗІ І не вздумай ніяких скруток робить. Як деякі майстри таке у нас практикують. Наприклад як на Синтетику, де буси обшивали, вже три машини після них попадали мені в руки, жах одним словом. Тут вони проживали Якщо хтось-щось там робив музику-сигналку раджу замислитись :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, тепер я зрозумів шо скрутки я даремно робив. А якого електрика порадите? Бо я в цьому не дуже, вчора міняв провода, тепер датчик рівня масла не показує ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Елементарно можна справититсь і самим - 3 метри припою, 1 паяльник, 1 пачка однарозових хомутів, 2 мотки ізострічки (1 трапяної, 1 вінілової(вінілову бажано купить в магазині 12 вольт, що знаходиться в ряді між варшавкою і ювантом)). А чому самим, тому що ніхто з електриків не захоче таке робить, краще запросить когось з друзів на допомогу і моральної підтримки, можна заманить пивом :huh: . І ще одне, сам ти собі краще зробиш, чим хто-небудь з майстрів ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за слушну пораду! )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...