Перейти до змісту

За кого голосувати:


romaxa11

Рекомендовані повідомлення

(Букв багато, дочитають не всі. Всім хто не дочитає, я в кінці бажаю Щастя і здоров'я!)
Бачить Бог, я довго не хотів писати цей пост, але обставини таки змушують сісти і написати його.
Від так званої української політичної системи несе цвіллю і безальтернативністю. Велика була проведена робота, щоб українець в 21-му столітті високих технологій і літаючих туди-сюди Фальконів, на Сході Європи сказав:
- Я голосую за цю людину, бо іншого вибору в мене немає і він кращий за тих що були і що зараз намагатимуться пройти.
Щоб ти, українець, це приречено говорив, колись вбили Чорновола. Щоб ця думка неперервно муляла інформаційний простір, колись вбили Гонгадзе. Ця безальтернативна думка дала можливість випадковим людям вкрасти в тебе мільярди, а згодом і майбутнє.
Я й так то знаю, - скаже українець. - Ти краще скажи за кого голосувати?
- Розумієш українець, за ці втрачені десятиліття ти сильно розгубився, зневірився, я б сказав "потєрялся". Тому я краще скажу тобі за кого не можна голосувати і спираючись на це вибір стане набагато простішим.
Не можна голосувати за злодія. Злодій не є носієм жодної ідеології окрім злодійства, яка б вишиванка чи який би чуб не прикрашав його. На Сході злодію не просто так руку відрубували. Справа в тому, що людина привчена до крадійства вже не зміниться. Ніби ж не складно? Але ти, українець, вперто обираєш злодіїв.
Не можна голосувати за брехуна. Навіть один раз вдало збрехавши важко зупинитись. А брехня, передовсім самому собі, перший крок до злодійства. Ні би ж просто. Але ти, українець, вперто віриш брехунам.
І тут приходить одкровення: якщо за злодіїв і брехунів голосувати неможна, тоді за кого голосувати?
На цій стадії політичної хресної дороги деяких професійних виборців накриває просвітлення: "Голосуємо за менше зло" .
Не можна голосувати за менше зло. Це найпримітивніша політична технологія, розрахована геть на дебілів. Завжди знайдеться якийсь шмельц, на фоні якого остання потвора буде виглядати Месією і Спасителем Світу.

Обираючи будь-кого з вище наведених, ти українець гарантовано отримаєш параліч розвитку на 5 років, зростання держборгу на N - мільярдів доларів, девальвацію гривні "куди Бог пошле". Все більше сусідів виїдуть на заробітки. Лікарні і ВУЗи в які краще не попадати. Олігархи стануть міцніше в списках Форбс. З'являться нові "успішні бізнесмени від влади".

Фактично я все сказав. Думай українець. Щастя і здоров'я.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...