Перейти до змісту

ПЕЙНТБОЛ! +)

noven

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сборы чтобы договориться о времени и прочих мелочах в 19:00 в ИМИДЖЕ, а игра будет в светлое время суток :(

• Відповідей 196
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Блин!!! А я на зборах небуду. У меня ДЕНЬ РОЖДЕНИЕ :unsure: . Но я постараюсь быть вовремя в суботу. Очень хочу поганяться. И результаты зборов я почитаю.

Опубліковано

Блин!!! А я на зборах небуду. У меня ДЕНЬ РОЖДЕНИЕ :D . Но я постараюсь быть вовремя в суботу. Очень хочу поганяться. И результаты зборов я почитаю.

Поздравляем!!!

На зборы можешь не приходить ,а вот на саму игру в субботу уж постарайся, а то кто же за Рождение будет пиво выставлять!!! :unsure:

Опубліковано
Поздравляем!!!

На зборы можешь не приходить ,а вот на саму игру в субботу уж постарайся, а то кто же за Рождение будет пиво выставлять!!!

Спасиба большое. На игру постараюсь прийти. А пиво не проблема :blink: Кстате где фотки с прошлой игры :huh:

Опубліковано

В общем игра сегодня. Сбор в 16:45 с тыльной стороны Имиджа возле компьютерного клуба. По всем вопросам к Фродо.

Набрали уже кажется 8 человек, ищутся исчо двое-шестеро.

Опубліковано

Сегодня на пейнтбол Songoku принесет свое оружие. (будем мочить фродо с 10 метров :)) ) Кто исчо раздумывает над модификацией своего оружие - можете прийти посмотреть. Может даже дадут пострелять в фродо :))

Опубліковано

А чого перенесли з 17:30 на 16:45??

3.ЬІ. Якщо ФРодо добровольно виклечеться на роль мішені, тоді а так ні. Це забороняє етикет Страйкбола

Опубліковано

"А чого перенесли з 17:30 на 16:45??"

в 17:30 я уже буду шары тебе в башку забивать.

_встречаемся_ заранее. ибо телепортер исчо не изобрели и надо

ехать маршруткой, которую фродо доборовольно предоставляет.

"3.ЬІ. Якщо ФРодо добровольно виклечеться на роль мішені, тоді а так ні. Це забороняє етикет Страйкбола"

какой ты нудный аданка. ;))

Опубліковано

Интересно, а фродо догадывается, что его определили общей мишенью?

Мы уже возле Имиджа,

В 17.00 маршрутка отходит, так что спешите!!!

Опубліковано

А в мене на жаль невиходить:( . В мого похресника День Народження. Треба обов'язково прийти. Блін так хотів побігати. Парні вибачайте. Вбийте когось за мене.

Опубліковано

Гра таки відбулась! ;)

19 серпня на кар'єрах в Гаразджі провели бій 4x4 з суддівством Frodo.

Кусочок відео з поля бою вже виклали на фтп - ftp://lm:[email protected]/video/%CF%E5%E9%...06/IMAG0002.ASF

Фотки в стадії upload.

По сюжету:

Спочатку зіграли близько 4-5 ігор з захопленням прапора. Потім ще декілька "стінка на стінку".

Судячи по всьому команда зелених рвала сірих на шматки (принаймні мене точно :blush: , бо як камікадзе ліз під кулі).

Наостанок ще сфоткались та випили пивка, обговорюючи гру.

Дуже невчасно здох аккумулятор відеокамери, через що зйомки практично не вийшло, хоча планувався ледь онлайн-репортаж з поля бою. ;)

Пукавку для страйкболу теж опробували. Штука непогана. Шкода тільки, що бажаючих послужити живою мішенню не виявилось.

Суб'єктивні враження:

- ИМХО гра вийшла пассивна :( Народу не дуже хотілось лізти під кулі і взагалі було ліньки бігати по лісі.

- грати в сірому костюмі на фоні зеленого лісу - це бути просто живою мішенню для розстрілу :mdr:

- отримувати кулю виявилось насправді не так боляче, як очікувалось. Правда синяк утворюється непоганий.

- на другий день болять ноги (від ходіння під час гри навприсядки) і передпліччя.

- адреналінчика вистачає якраз на потрібний рівень.

- комарюки - все ж таки люті створіння. Руки покусали усім нещадно.

- маски!!! запотівша маска створює еффект бою в густому тумані - побачити хоч щось можна лише чудом.

- при можливості ліпше хапатись відразу за автомат. Зброя судячи по всьому ефективніша за стволи з одиночними пострілами, хоча й кульок йде більше.

А взагалі, величезне ДЯКУЮ за проведену гру усім учасникам і Frodo зокрема! :ok:

Опубліковано

Мені додати нічого!

- Ноги болять досі.

- Обзор був мінімальний 3-10 метрів і усьо.

- Форма дійсно нас підвела - товаришів бачиш класно, а ворога тільки коли стріляє стоячи ;)

- адреналіну дійсно хоть отбавляй.

- підсівші акуми моя провина :( Ногами не бити :blush:

- Всетаки адреналіну до кінця дня вистачило, але наступного ранку повний облом (ноги болять, синяки болять). Кароче Страйкбол трошки більш гуманна в цьому відношенню. -> Синяк всього-то 4мм МАХ, а не 3 сантиметрові ;) . Плюс вони перестають боліти значно швидше ;)

3.ЬІ. Все-таки краще було б на будівництві. І якби маски не так потіли, бо хата :ok:

А взагалі класно мати якийсь активний вид спорту за хобі :mdr:

Опубліковано

Да, в этот раз и, правда, было куча комаров, которые сильно отвлекали своими укусами. Хотелось, было прислушаться, чтобы услышать перемещение соперника - но опять таки было слышно жужжание комаров.

Маска сильно запотевала, и за этого некоторые стреляли по своим (остался синяк размером до 10 сантиметров).

А вообще поиграли нормально, попили пивка : .. и решили в след раз играть на стройке (с надеждой, что комаров там не будет).

Так что пусть Фродо планирует игру на стройке, .. да и желающих бы побольше!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...