Перейти до змісту

Куплю насос в скаважину

Рекомендовані повідомлення

Куплю насос в скаважину, може хтось підкаже де дешевше можна купити, глибина скважини 15м, 

і що порадили б поставити з виробників, раніше стояв польський омнігена 750w здох за 3 роки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брав собі на фірмі, що в приміщенні досаафу. Це як заходити на територію зі сторони заїзду (де зупинка), то двері  по ліву руку з торця будівлі.

Чесно не памятаю як називається, але вона там одна. Там же брав і арматуру. Ставив сам. Назва насоса Sprut, шнековий, модель можу сказати як на дачі буду, але це не швидко. Шукав спеціально для води з великим вмістом часточок піску на стару скважину. Глибина така ж.

Гарантію дають і ціна була найнижча тоді в них + виявилось що в комплекті дофіга кабеля.

Щодо насоса задоволений. Качає по паспорту 20л/хв - перевірив так і є. Користуюсь  з минулого літа по зиму, так що сказати щось про надійність важко.

Поки задоволений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

41 хвилин тому, S30 сказано:

Брав собі на фірмі, що в приміщенні досаафу. Це як заходити на територію зі сторони заїзду (де зупинка), то двері  по ліву руку з торця будівлі.

Чесно не памятаю як називається, але вона там одна. Там же брав і арматуру. Ставив сам. Назва насоса Sprut, шнековий, модель можу сказати як на дачі буду, але це не швидко. Шукав спеціально для води з великим вмістом часточок піску на стару скважину. Глибина така ж.

Гарантію дають і ціна була найнижча тоді в них + виявилось що в комплекті дофіга кабеля.

Щодо насоса задоволений. Качає по паспорту 20л/хв - перевірив так і є. Користуюсь  з минулого літа по зиму, так що сказати щось про надійність важко.

Поки задоволений.

а яка його ціна була тоді?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чека під рукою нема. Але дешевше обійшлось як в неті. Я ще під акцію попав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0955042878 можу продати омні гена того самого або спероні, а якщо хочте щось якісне то беріть даб або грундфос, в любому випадку набирайте, по цінам зоорієнтую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

замовив ось цей https://www.omhiaqwa.com.ua/ua/product/egda-12-50-037-kolodyazniy-nasos-z-dovzhinoyu-elektrokabelya-20-m/

кажуть працює не погано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...