Перейти до змісту

Потрібно покласти бруківку у м.Рожище

shur1k

Рекомендовані повідомлення

Шукаю спеціалістів (майстрів) по вкладанню бруківки. Зоорієнтуйте по цінах.

Хочу подвір"я вкласти бруківкою, зараз на тому місці лежать куски асфальту.

Об'єм роботи - 50 кв.м.

бруківка має бути приблизно або така product_3400_main_view_167234.jpg  або така product_2006_main_view_790427.jpg 

Початок роботи - квітень-травень. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добрий день.Майстер 099 325 52 96 Сергій.Якість і ціни нормальні.Передзвоніть і уточніть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, shur1k сказано:

Шукаю спеціалістів (майстрів) по вкладанню бруківки. Зоорієнтуйте по цінах.

Хочу подвір"я вкласти бруківкою, зараз на тому місці лежать куски асфальту.

Об'єм роботи - 50 кв.м.

бруківка має бути приблизно або така product_3400_main_view_167234.jpg  або така product_2006_main_view_790427.jpg 

Початок роботи - квітень-травень. 

Доброго дня ))) Маємо і майстрів, і бруківку . Доречі фото які Ви використали - з наших обєктів. Бруківка якісна ( сертифікована), вкладаємо, доставка, гарантія 8 років.  0999768049, 0964020223

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, Lovetstiney сказал:

Доброго дня ))) Маємо і майстрів, і бруківку . Доречі фото які Ви використали - з наших обєктів. Бруківка якісна ( сертифікована), вкладаємо, доставка, гарантія 8 років.  0999768049, 0964020223

А можна ціну питання, щоб не задовбувати дзвінками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, volks сказано:

А можна ціну питання, щоб не задовбувати дзвінками.

Кожен об'єкт є індивідуальним. Тому вартість бруківки залежить від товщини, можливі дизайнерські варіанти вкладання. Вартість вкладання залежить від території ( наприклад чи потрібно застосовувати техніку для знімання землі чи територія рівна) . Якщо Ви замовляєте бруківку в нас, то вартість вкладання становить від 65 грн./м2.

Прайс на бруківку прикріплено до посту.

Ми не проти дзвінків наших замовників, тому що поспілкувавшись ми можемо більш детальніше розповісти за нашу продукцію, уточнити деталі та порадити. Так що хто має бажання - дзвоніть 0999768049, 0964020223.

Бруківка ( прайс).jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...