Перейти до змісту

Аніме

Morock

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

так долий другий диск, бо вмене дома зараз кавардак - не можу знайти, а колега подивитись повністю хотів би

в аніматриці перша просто краще анімована, зато остальні пояснюють взагалі події до 1-ї матриці, а декілька так взагалі просто мульти на тему...

що найкраще?

ну так на смак та колір... он мені Лейн не дуже пішла, а у Варяга закінчувались епітети від захвату :D

2silia

Ghost іn the Shell

є перша частина дубльована

друга, нажаль, тільки субтітри

Опубліковано
то ти подавай свої рекомендації.. і будемо дивитись)

Я звичайно використовую цей ресурс для ознайомлення (не вважайте за рекламу :D )

Опубліковано

2Морок.. посто я хтів знати твою думку.. як людини якій подобається аніме... що не ясногО?:D

я чув про БІпопа.. мож залити?

Опубліковано

народЪ...

уже есть у мну первые три части эрго прокси...(остальное на закачке, спасибо проге RapGet!!!:blink: спасение при лагающем нете на 100%!!!)

тока инет так лежит сегодня(да и в принц. вообще), шо смогу просто занести на ФК....дето в пятницу...(заодно все до 8й серии докачаю :))

мульт - агонь, и не только потому что ХДТВ!(ну, если не обращать внимание на переВЕД :))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Адміни, зверніть увагу:

ftp://193.109.80.8/incoming/video/Ergo_Proxy_-_01_-_Awakening_-__RAW__%5BAnimeReactor.ru%5D.mkv
ftp://193.109.80.8/incoming/video/Ergo_Proxy_-_02_-_Confession_-_(RAW)_%5BAnimeReactor.ru%5D.mkv
ftp://193.109.80.8/incoming/video/Ergo_Proxy_-_03_-_Maze%20City_-_(H264)_%5BAnimeReactor.ru%5D.mkv
ftp://193.109.80.8/incoming/video/Ergo_Proxy_-_04_-_Futu-risk_-_(H264)_%5BAnimeReactor.ru%5D.mkv

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...