Перейти до змісту

Яку взяти відеокарту на заміну GTX470

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
20 хвилин тому, Богдан Бондарук сказано:

Всім привіт хочу взяти щось продуктивніше і менш енергозатратне чим gtx470,

Щось типу gtx750ti  

Бюджет 2.5 - 3к.

1050

Опубліковано
1 час назад, veter сказал:

за 2,5к грн? Де? Я теж хочу

А нічого що 1050 коштує на 500-1000 дорожче ( за rx 460), залежно від бариг? 
Взяв тут на борді rx460 4gb за 2900

Опубліковано
9 минут назад, Богдан Бондарук сказал:

Ого не думав що за таку ціну можна rx взяти, та ще й на 4гб

Ну це було місяці два тому, зараз промоніторив ціни виросли...

Опубліковано
4 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

Ну це було місяці два тому, зараз промоніторив ціни виросли...

Зараз черговий пік майнінгу

Опубліковано

раджу дивитися в сторону GTX950/960, але якщо все ж таки в приорітеті  продуктивність для аля-погратись в противагу енергозбереженню то можеш ще дивитися в сторону GTX760/770/780 Ra0deon 7950/7970/r270  

Старші моделі вищезгаданих карт рвуть 1050ti, або як мінімум виглядають на рівні і не кажучи про взагалі "відстійне рішення" rx 460. 

Ті +150 грн за електроенергію на рік більше думаю того не варті щоб купувати 1050/460 

gtx470 доволі стара залізяка, тому навіть прикупивши 760/7950 ти помітиш як мінімум 2-3кратне покращення.

імхо

Опубліковано
18 хвилин тому, Ukrainec сказано:

GTX760

Оця найбільш зацікавила

18 хвилин тому, Ukrainec сказано:

"відстійне рішення" rx 460. 

цікаво чому відстійне рішення, ніби цілком нормальна карта

Опубліковано
22 хвилин тому, Богдан Бондарук сказано:

цікаво чому відстійне рішення, ніби цілком нормальна карта

Бо в нього самого щось типу 7950 чи подібна. Гаряча і прожорлива. Хвалить своє :)

RX460 не потребує додаткового живлення і повністю підтримує сучасні фішки типу api Vulkan .

Я на ній DOOM 2016 грав. Гра літала на високих на 1920х1080.

Чекатиму зниження цін. Або збирати 6-8К на якісне відео типу 1060 6Гб чи RX480 8Gb. Але стару відяху брати не стану принципово.

Опубліковано
57 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Бо в нього самого щось типу 7950 чи подібна. Гаряча і прожорлива. Хвалить своє :)

Цікаво: коли це 1060 - в рівню 7950 стало?!

:P

Опубліковано
36 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Але стару відяху брати не стану принципово.

Допиши "імхо"

gtx760/770 тим і цікава, що на них не майнили і використовували за прямим призначенням. А відяшка з гідним конструктивом, охолодженнм прослужить не один рік. 

Імхо

Опубліковано

Ось матеріал:

https://www.overclockers.ua/video/radeon-rx560-r9-270x-geforce-gtx1050-gtx960/all/

де результати треба компілювати за принципом:

460=560; r270=7870/7950; 950=760; 960=760 @ розгін. 

В одному місці я бачив ті 1050 і 460 маючи таких "старічків". 

Опубліковано
12 хвилин тому, dance4life2 сказано:

Цікаво, який у автора процесор?

Не цікаво.

чомусь логічно, що 470 на Р4 і с2d не ставилось. Все решта в більшості прийнятна муйня ;) 

Опубліковано

Довго вибирав собі перед ДН відеокарту. Бюджет був 2500-3000k максимум. Облазив купу форумів, передивився всі відео порівняння і тд. Всю дрочку на фпс та фірми. Вибирав між 750ti-770-950-1050-7950-7970-rx460. До яких висновків дійшов? Тільки відеокарти нової архітектури, ніяких прожорливих динозаврів, щоб там їхні теперішні власники не кричали. Збірка в мене супер незабансована, прямо можна записувати відео як не треба збирати пк - g3258-4gb ram, rx460 4gb, блок живлення 350чи400. Зважаючи що стара відеокарта навіть dx11 не підтримувала, сказати що я більш ніж радий це не сказати нічого. На своєму кориті зараз граю на середньовисоких call of duty ww2 30-40 fps ( звісно що з фрізами моментами) і мене влаштовує. на 1050 булоб 32-42, а ціна на неї значно більша, можна оперативку проабгрейдити. При чому текстури майже завжди в іграх викручую на максимум на своєму відстійному рішенні)  Ігри на вулкані літають практично на максимумі карл. Постійно виходять нові драйвера ітд. Булиб гроші та адекватні ціни взявби 1050ti. В теорії, в тестах, на форумам воно звісно одне, але вжитті зовсіи по іншому. Тому якщо не планується збирати потужний комп , а якщо просто потреба проабгрейдити відео, вибір очевидний. 

P.S Я розумію чому у власників динозаврів підгорає. Бо колись їх карти коштували добрі пару сотень доларів, і віддавати їх за адекватні 2-3 тисячі зараз ніхто не хоче. Від того і мова про порве-все решта неефективне, все тягне і тд. Не тягне. і чим далі тим більше не буде тягнути, і тим більший шанс що вийде зладу якаб там чудова система охолодження не стояла.

Опубліковано
21 минуту назад, Ukrainec сказал:

Не цікаво.

чомусь логічно, що 470 на Р4 і с2d не ставилось. Все решта в більшості прийнятна муйня ;) 

По памяті архітектура fermi вийшла в 2010 році, а перші процесори серії i - вийшли тільки в 2011. Тому якщо проц не абгрейдився, вірогідність що там дуо чи квад дуже висока. Чи аналог від червоних.

Опубліковано
39 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

P.S Я розумію чому у власників динозаврів підгорає. Бо колись їх карти коштували добрі пару сотень доларів, і віддавати їх за адекватні 2-3 тисячі зараз ніхто не хоче. Від того і мова про порве-все решта неефективне, все тягне і тд. Не тягне. і чим далі тим більше не буде тягнути, і тим більший шанс що вийде зладу якаб там чудова система охолодження не стояла.

Це ти про кого?

Опубліковано
1 година тому, Ukrainec сказано:

Допиши "імхо"

З якого переляку. ІМХО, це "на мою скромну думку". А моя думка висловлена. Я не збираюся брати відяху якій 5 років. І платити за неї як за нову.

1 година тому, dance4life2 сказано:

Цікаво, який у автора процесор?

Ксеон на 775 сокеті (мод).

Опубліковано

Ну можете скільки хоч себе втішати, що купивши нове ви зробили правильне рішення, але як не як "старічки" видають свою продуктивність і результати оглядів як не є, а яскраво про це свідчать.

Так і тут: заплативши на 40% меншу суму отримуєш 20% вищу продуктивність.

Звісно, здирати зовнішнню плівку з коробки і вдихати запах нового - багато вартує, сам знаю бо робив це чверть року назад з 1060 :) , але коли в тебе є мета і певні обмеження то це можна проігнорувати. 

Опубліковано
Купив відеокарту Radeon rx 460 (4gb), встановив драйвера з сайту AMD
Після запуску будь-якої гри заходить в меню на 5-10 секунд потім вилітає на робочий стіл, і вікно гри прозоре, але курсор і звук йде з гри, і навіть якщо переключитися в вікно гри то чутно звук меню і т.д. 
Ставив драйвера з сайту Gigabyte, також і 17.4.4, нічого не змінилося, хіба що було до 17.4.4 що через n-хвилин (5-40 +) пропадало зображення і кулери відеокарти на 100%, не переставляв лише віндовс
система:
Windows 10 Pro
Xeon e5440 3,3
Asus p5k / epu
8gb ddr2
БП 450W

До цього все працювало перекрасно, так що швидше за все проблема не в залізі

Відео на екран через hdmi > vga перехідник

Опубліковано
15 хвилин тому, Богдан Бондарук сказано:

хіба що було до 17.4.4 що через n-хвилин (5-40 +) пропадало зображення і кулери відеокарти на 100%

Це проблема в залізі, може радіатор не прилягає до чіпу? Які температури в бублику?

Опубліковано
18 хвилин тому, Богдан Бондарук сказано:

так що швидше за все проблема не в залізі

Відяха PCI-E 3,0

Мамка тримає лише 2,0

Нє - це проблема не в залізі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...