Перейти до змісту

ПРОДАМ PS3 Sony Playstation 3 Slim 160 Gb (прошита)

Рекомендовані повідомлення

ПРОДАМ прошиту консоль PS3 Sony Playstation 3 Slim 160 Gb у відмінному як для б/у стані.

Консоль була в особистому користуванні.

В комплекті 2 оригінальні безпровідні джойстики, необхідні кабелі і коробка.  

Ціна 4000 грн. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4-5к коштує четверта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, AnimaNoir сказано:

4-5к коштує четверта

Де? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Джойстик окремо продається?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, AnimaNoir сказал:

4-5к коштує четверта.

Вкажіть де така ціна? 

Спойлер

P.$.  Як на мене ціна ТС повністю адекватна. Ви ніби авторитетний бордівчанин, а гадите людині в його темі з продажу... нерозумію навіщо???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, Igor DMX сказано:

Вкажіть де така ціна? 

lox.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, alexvvv сказано:

lox.ua

Купите там за таку ціну, похвалитеся що взяли. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, NeoN сказано:

https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/konsol-pristavka-ps4-sony-playstation-4-ps4-500gb-IDvdXoU.html#41133b961e

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, NeoN сказал:

По вашому 4к за 10 річну консоль це норм? Можна і за 10 продавати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

За 4k можна продавати, якщо вона має якісь унікальні колекційні особливості - коробка і всі доки, пломба на місці і тд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, alexvvv сказано:

Я казав :КУПИТЕ, а не скинете оголошення.  Я то і за 3200 бачив на ОЛХ, та чомусь не вірю в те щастя. Хоча можливо фатки і впали в ціні вже. 

4 годин тому, AnimaNoir сказано:

Хто зна коли вона куплена(це до того скільки їй років ).  Якщо ж ви про рік випуску пс3 як лінійки, то в ельдорадо на сьогоднішній день бачив - пс3 з грою на 500 гіг за 8500. Це я до того,  що її ще офіційно продають за суму, за яку можна купити пс4, хоча це вже 

4 годин тому, AnimaNoir сказано:

10 річну консоль

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, alexvvv сказано:

За 4k можна продавати, якщо вона має якісь унікальні колекційні особливості - коробка і всі доки, пломба на місці і тд.

А тут як кому, я б особисто хотів вже ломану, а отже за мене вже це зробили, обкатали і зекономили мені гроші на ці операції.  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, NeoN сказано:

А тут як кому, я б особисто хотів вже ломану, а отже за мене вже це зробили, обкатали і зекономили мені гроші на ці операції.  

Ломана є з пломбою і без, ціни в них будуть відрізнятись. Без пломби прошивали флешером, лазили в середину, і щось там робили. Це зменшує ціну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навіщо було розводити тут срач??? всі, як почитати, круті знатоки. може й розуміють різницю між фаткою з 80гб вінтом і слімкою з вінтом на 320 та 3.55 CFW.  одні по 10 років активно юзалися , іншим років 4 і з паперами і коробками і стан чудовий. це як легковий автомобіль. є купа нюансів.  а посилатися на олх, то не найнижчу ціну дивіться, а середню.  а порівнювати з 4-ою навіщо?  вона що взламана? ігор безкоштовних валом?  загадили без толку людині тему і зіпсували настрій...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, Igor DMX сказано:

навіщо було розводити тут срач??? всі, як почитати, круті знатоки. може й розуміють різницю між фаткою з 80гб вінтом і слімкою з вінтом на 320 та 3.55 CFW. 

Фатка cecha з апаратним чіпом ps2 може дорого вартувати, так як це рідкісна модель на даний час, але не всім вона потрібна. Ну а слімка це масова і щоб вона прошивалась, мусить бути старою. Але ще і між слімками, що прошиваються є різниця - проци на різних техпроцесах і новіші менше гріються. ТС варто би вказати точну модель.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тему загадили конкретно. Я її створював для продажу, а не для обговорення і вияснення спірних питань. Для чого увесь цей цирк?!

На олх багато чого можна купити дешево, особливо по передоплаті))). Ціна як на мене адекватна, а не влаштовує купуйте в іншому місці..

Продаж актуальна. Все продається комплектом.

IMG_20171127_204541.jpg

IMG_20171127_204414.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Продано. Тему можна закрити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...