Перейти до змісту

Шукаю драйвери до ноута

Shraick

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

М-да, ото молодьож пішла :) пошук/замовлення в іншій темі взагалі то....

а по драйверах тобі поможе hp.com, а конкретніше - тиц

Опубліковано
М-да, ото молодьож пішла :0086: пошук/замовлення в іншій темі взагалі то....

а по драйверах тобі поможе hp.com, а конкретніше - тиц

І не кажи, облінились вконєц :)

Опубліковано

мені теж треба дрова для такого самого ноута, а на сайті hp.com, а конкретніше - тиц, для даної моделі на хрюшу дрова лише для тачпада, мультимедійних клавіш та іншої чепухи, а дров на чіпсет, аудіо, сєтєвуху, вай-фай і блутуз там нема!!!!

Опубліковано

значить їх і в природі нема..

Як вихід - шукай модель мамки і всіх інших пристроїв і качай з оффсайтів дрова до ХР

Опубліковано

как объяснение проблемы могу предположить, что устанавливается какая-нить "левая" сборка ХР от "криворуких" полухакеров. вот там и нет драйверов.

Опубліковано

Я ставив зборку Зверь ДВД, на стаціонарні компи ставав без проблем,і навіть ставились дрова на чіпсет,звук і відяху з того самого звєря, не приходилось брати дисків з дровами, що ішли в комплекті. На дешевих асусах з бюджетними відяхами і чіпсетами дрова з цього звєра не ставали, приходилось шукати вручну. А от на HP Pavilion dv9750er звєря ше не пробував ставити, хочу спочатку всі дрова найти,шоб два рази не ходити ;))))

Опубліковано

keepo на hp.com, а конкретніше - тиц, як писав rainbow конкретних драйверів нема, за браком часу недоивився і створив тему не в тому розділі, з тої самої прчини браку часу і попросив допомогти, по флудити можна деінде, те саме відноситься і до hyrurgа...

mix_forever гуглом ожеш вчити когось іншого користуватись, на перших двох сторінках драйверів до ХР на чіпсет, аудіо, сєтєвуху, вай-фай і блутуз там нема!!! Можеш допомогти вперед, ні - залиш свої недієві поради при собі...

Shura, Zheny@ дякую за допомогу, хоть щось...

Тема створювалась з розрахунку що може в когось є такий самий ноут і відповідно дрова до нього тоді б проблема вирішалась в короткий термін.

Опубліковано

Спробуй поставити вінду (піратку) від Piter Pan (Fuck tou Bill інша назва) або ж можеш заскочити до мене на роботу - спробуємо разом.. теж люблю потр@h@тися із такими речами <_<

асько в Профілі..

може щось і вийде..:)

Опубліковано
Спробуй поставити вінду (піратку) від Piter Pan (Fuck tou Bill інша назва) або ж можеш заскочити до мене на роботу - спробуємо разом.. теж люблю потр@h@тися із такими речами :)

асько в Профілі..

може щось і вийде..:)

Дякую, поки що будем з rainbow щось шаманити, вже як тоді нічого не вийде, то й до тебе заглянем... <_<

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...