Перейти до змісту

Flash банери

slonenok

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Треба там платна спеціальна прога, не помню як називається, коштує 199,99 доларів, вона єдина в свому роді, більш ні на чому не мона створювати. Навіть не знати...

Опубліковано

Можливо і таке, моя бабка купляла цілий набір программ за 539,59 $ вона веб-програміст, хоча їй всього 82

Опубліковано

думаю по 3 ответам топик-стартер догадается что он задал вопрос не совмем коретно

ктому-же совсем неинвормативно написал заголовок темы

Опубліковано

Хм. Виправ, залий, ще покажи як малювати... Хм. Ща на уроках інформатики такіх кулхацкерів клепають шо ппц просто :ok:. Береш Microsoft TM © Paint TM © ы малюэщ :ok2:

Опубліковано
Через яку прогу їх створювати? Кіньте ту прогу на ФТП +1.

Ржач! Люди отстояли в временах!

Люди! Давног уже всі знають що оригінальний підхід - Abode Macromedia Flash MX, який можна скачати з ЛМ (не путайте з ФТП!)!

Опубліковано

До речі можу залити, якшо комусь охота восьмий Macromedia Flash ©. Slonenok, пиши в лічку.

З.Ы

Не путати з Adobe Flash © хоча це одне й те саме.

Опубліковано

OMG! В мене таке враження що в деяких користувачів доступ є тільки до борди, а про існування гугла ніхто не чув. Slonenok, ну хіба в гуглі важко написати Flash Banner Creator? і подивитись результати пошуку?. Macromedia Flash звичайно класна штука, але для баннерів можа використовувати щось попростіше. Вот перша з списку гугла:

Flash banner creator + таблетка

Опубліковано

Але у Macromedia © Adobe © Flash © можна створювати ще й анімаційні фільми (флешки) і тд! Моя вищезгадана бабуля зараз малює свій новий мультфільм "Зомбі в кривавому угарі". Хоча впринципі можна юзати і це

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...