Перейти до змісту

Віддам захисні окуляри

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Віддаду захисні окуляри, нові, в упаковці.

Брались для страйкболу, але кульку не тримають (китайські аналоги, точно так виглядають - тримають).

Є кільканадцять штук. Тільки не хочу віддавати комусь, хто їх буде продавати потім. Абідна буде.

А комусь для роботи/домашніх потреб віддаду.

Пишіть в приват чи на мило [email protected]

Чи на телефон 068-046-51-43

IMG_20171117_174957921.jpg

IMG_20171117_175006682.jpg

Опубліковано

Мені вони свого часу по 10 грн. дістались. Один чоловік за двоє окулярів дав шоколадку. Тобто йому дорожче обійшлось, ніж воно коштує (-:

Я люблю молочний шоколад, коли наполягаєте. Але дорога + шоколад вийде вам у збиток :-)

Ще штук 10 є. Кому треба - налітайте.

Опубліковано

Адміністрація тут щось потерла кудись перекинула теми, тому загубився пост з уточненням.
Отже, уточнюю, щоби телефоном те саме не розповідати по кілька разів на день.

Місце зустрічі:

Смітники на розі вулиць Огієнка і Грибоєдова (орієнтир - на Грибоєдова міськмусарня і пожежна частина, одним перехрестям вона виходить на проспєкт Поб'єди (Колими над Бухенвальдом), а іншим - на вул. Огієнка).

Довідка:
Огієнко - митрополит УАПЦ в часі Другої свтової, відомий переклад Біблії українською - його рук справа.
Грибоєдов - московський письменник і дипломат, вбитий вдячними персами.

Час зустрічі:
Бажано з 11-ї  (бо я зранку сплю) і до 24-ї. Але протягом дня весь час доступний.
Але, якщо вам капець як не зручно після 11ї, а ви тут полюбе поряд раніше, то можете розбудити раніше. Якщо геть нема співчуття.

Контакт:
Телефон, мило, джаббер відповідно
068-046-51-43, [email protected] , gruz на jabber.org

Ще штук 8 є і пару штук в резерві.

Опубліковано

якщо ще залишитись, то візьму дві пари. на протязі дня зателефоную - домовимось про зустріч

• 8 місяців потому...
Опубліковано

@Barkas

@Cniperman

Відписав в приват.

В першому постій фото більше не відкриваються. Окуляри такого виду

77493576_w0_h0_ochki_zasch.jpeg

Виробник ОЗОН чи якось так.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...