Перейти до змісту

СМС повідомлення про виграш

Fiore

Рекомендовані повідомлення

Потрібний тверезий погляд зі сторони. Велике прохання підказати що робити. Прийшло смс повідомлення на мій номер про те що я став  одним з переможців у смс-вікторині. Зразу перша думка що за розвод... Але зайшов на сайт який був вказаний в смс ніби все добре і ніби як є така компанія. Не знайшов в інтернеті що це розвод... Зв'язався з одним з працівників він мені заявив, що щоб отримати виграш потрібно оплатити комісію  3000грн за переказ вестерюніон у банк B) Не знаю що робити дзвонити у міліцію чи що... Як на мене розвод. Просто розсилають дане смс і прикриваються даною компанією. Як на ваше думку?
Сайт з вікториною -  http://www.auto-surprise.com.ua/

Сайт організатора вікторини - http://www.velton.ua/ru/ 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100 % розвод. З вас хочуть взяти ті 3000 грн "комісійних". Я вам навіть номер телефона, з якого надійшло СМС можу написати -  0631530205. Вам запропонували ті ж 100 000 грн, що і мені. Мене образило те, що у "вікторині" Sumatra-Smile у мене було лише друге місце. От якби перше - це вже серйозно.:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в 2017 році є ще наївні люди, котрі ведуться на таке?:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так і поняв. просто засумнівався через те що посилаються на сайти реальної компанії. як їхній сайт з тою вікториною не забанили ще... в такому випадку їх би в поліцію здати, але мороки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, дружина теж разок чуть не виграла авто за 1700грн))) 

схожий сайт, на наступний день був недоступний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще красиво як обманюють... я дійсно поповняв рахунок, користувався їх послугами. це по кручє розвод чим цей що "ваш син попав у поліцію потрібно заплатити таку то суму щоб було все гуд"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба було сказати спочатку виграш тоді комісія :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оптимальний варіант при надходжені шахрайських СМС - оприлюднювати номери з  мережі номери телефонів, з яких ці СМС надходять. Тоді шахраям доведеться чавстіше змінювати номери. А подача заяви у поліцію - хороший варіант, але багато мороки. Тому я ще раз оприлюдню номер "благодійників" - +380631530205. Інші номери, вказані у самому повідомленні (а їх чомусь як у випадку шахраїв з картками ПриватБанку також два) напевно не оприлюднюватиму, оскільки люди можуть і не знати, що їх номери так "палять"..... Хоча.... скажимо так - підозрілі номери телефонів, вказані у підозрілому СМС - +380442298176 (+38 (044) 229-81-76) та +38 (095) 251-43-99 ( 0952514399 ). 

Якщо в отриманому вами СМС інші номери - оприлюдніть їх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Fiore сказано:

треба було сказати спочатку виграш тоді комісія :D

Якщо не помиляюся, комісія стягується з суми переказу під час його отримання. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...