Перейти до змісту

заміна шатунних вкладшів на Renault 1.5 dci k9k

AID

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

на просторах інтернету пишуть, що в реновських дизелях 1.5 dci k9k (і потужніших) є слабке місце - шатунні вкладиші,

які через великі міжсервісні інтервали і підвищену нагрузку зношуються за 150-200 тис. км.,

тому при таких пробігах їх рекомендують замінити, поки не провернуло.

хтось вже міняв в Луцьку? кого можете порекомендувати? які ціни? (в офіціалів роботу оцінили 1800грн., + запчастини)

та й взагалі, що ви думаєте відносно цієї проблеми

• 3 тижня потому...
Опубліковано

а де в нас в Луцьку толкові гаражі, які спеціалізуються на таких машинах(рено меган 3)?

Опубліковано

І що були зношені? На різних форумах неоднозначні думки по даному питанню.

Можливо якось можна діагностувати чи потрібна заміна чи ні?

Опубліковано
10 минут назад, gres сказал:

І що були зношені? На різних форумах неоднозначні думки по даному питанню.

Можливо якось можна діагностувати чи потрібна заміна чи ні?

Не знаю, не бачив. Я також читав, що є така проблема. Коли купив дане авто, відразу поміняв, не перевіряючи нічого. Заміна недорога і швидка. І маю спокій.

Опубліковано

А який в тебе двигун?

Читав що на к9к 7хх була явно така проблема, а вже на 8хх вроді як виробник поправив, хоча відгуки не однозначні...

Опубліковано
23 минуты назад, gres сказал:

А який в тебе двигун?

Читав що на к9к 7хх була явно така проблема, а вже на 8хх вроді як виробник поправив, хоча відгуки не однозначні...

Хз.

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

Також задумуюсь над даним питанням, в мене Megane 2 , багато майстрів і просто автолюбителів говорять , що не варто лізти в робочий механізм, це полюбому потім дасть якийсь нюанс, потім, також говорять , що вкладиші без причини не провертає, це або масляне голодування, або неякісне масло, або великий інтервал заміни масла та фільтра..

ціна роботи та запчастин (вкладишів) нормальна, проте є страх , що можуть зробити гірше.. 

що скажете цікаво почути іншу думку..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...