Перейти до змісту

Шукаю хорошого спеціаліста по підлозі (лаги,osb,лінолеум)

Ridec7

Рекомендовані повідомлення

Порекомендуйте перевіреного спеціаліста, щоб потім не шукати по місту для "замєчаній"...... в багатоповерхівці треба постелити лагі не нерівний бетон,тобто вирівняти, а потім зверху osb плиту і поверх неї лінолеум.. Може хтось щось схоже робив і задоволений результатом чи просто знає відповідну людину, бажано з рекомендаціями... Бо бувало різне.. Площа приблизно 25-26 квадратів.. Дякую. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підлогу на лагах можна робити, але лінолеум на дерево... Навіть ОСБ під линолеумом згниє. Линолеум нормально лежить лише на стяжці. Я так розумію, що хочеться бюджетний варіант, проте, більш-менш міцніший лінолеум - це 200+ грн./м.кв., а це вже не "бюджет".  Краще покласти на ОСБ нормальний ламінат. Хоча є ще варіанти з деревяною підлогою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це отоплювана жила квартира чому повинно гнити? Я звісно не мега спец, але у тестя в приватному будинку років зо 30 лежить на дерев'яних досках лінолеум і далеко не 200+ гривень.. Ніби не згнило.. Я не для спору, просто аргументуйте, бо не дуже зрозуміло на чому основані припущення.. Якщо аргументи виявляться "залізними" прийму Вашу точку зору, але поки звучить якось надумано.. Робити стяжку це купувати цілу купу сумішей тягнути їх на 7 поверх і збільшувати навантаження.. Воно не дуже велике, але якщо кожен залиє по 10-15 сантиметрів бетону, а саме стільки там не вистачає від плити до рівню дверних коробок, то хоча я і не будівельник, але напруження на конструкцію зросте не так вже й мало.. Лаги не для бюджету, а для вирівнювання поверхні, та й нюансів тут ціла купа, обговорювати їх краще з майстром який візьметься за роботу, без образ, просто імхо.. 

Поки сам, надумав стелити ютекс напівкомерційний... Але всі нюанси, матеріали і спірні моменти буду компромісувать з майстром звісно) йому видніше, він же спеціаліст)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...