Перейти до змісту

Гудуть колонки

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня,проблема сталася ще десь рік  назад(гуділи ледь ) з вчорашнього дня колонки почали дуже сильно гудіти (гудять тоді коли вони прочто увімкнені ) коли грає музика тоді все добре і немає постороніх шумів

це якось можна починити ?  чи вже дорога їм...

1505300981574.JPEG

Опубліковано

Перевірте заземлення (мінусовий провід живлення має бути заземлений) іноді допомагає. 

Опубліковано

Перевірити блок живлення і зробити що запропонував SanbOK і ні в якому разі не робити що запропонував gavman.

Опубліковано

в мене ще починають густи, якщо антиена вай-фай направлена на колонки. якщо роутер повертаю в іншу площину - гудіння пропадає)

Опубліковано

колонки активні з регулятором ? тоді регулятор на мінімум, якщо гудіти перестануть - шукайте причину у вхідному кабелю

Опубліковано
1 час назад, flashmax сказал:

колонки активні з регулятором ? тоді регулятор на мінімум, якщо гудіти перестануть - шукайте причину у вхідному кабелю

якщо кручу на мініум перестають гудіти

Опубліковано
1 хвилина тому, halcogen сказано:

при обриві мінуса в кабелі музика не грала б.

грала але тихо

тому ставлю на кондюки які вже не фільрують якусь поряд стоячу шумлячу апаратуру

Опубліковано
Щойно, walwet сказано:

так

вскривай задню стінку ящо там таке продумано і показуй нутрощі ми тобі обведем що тре перепаяти на що

електролітичні конденсатори на ринку продаються

Опубліковано
1 час назад, Voronin10 сказал:

вскривай задню стінку ящо там таке продумано і показуй нутрощі ми тобі обведем що тре перепаяти на що

1 час назад, Voronin10 сказал:

1505328330818.JPEG

Опубліковано
1 хвилина тому, walwet сказано:

конденсаторів здутих немає 

ну те що він невздутий ще незначить що невисох...

банка може бутти наполовину пуста або наполовину повна проте неціла...

Опубліковано

Зробіть те що найпростіше - перевірте заземлення. Знаю декілька випадків коли це допомогло. Перевірте тестером напругу на системному блоці (не на пофарбованій поверхні а наприклад на гвинтах кріплення). Якщо виявите напругу значить заземлення  відсутнє.

Опубліковано
3 хвилин тому, gavman сказано:

Зробіть те що найпростіше - перевірте заземлення. Знаю декілька випадків коли це допомогло. Перевірте тестером напругу на системному блоці (не на пофарбованій поверхні а наприклад на гвинтах кріплення). Якщо виявите напругу значить заземлення  відсутнє.

а що дасть заземлення на вилці?

там може бутти звичайна вилка на фазу і нуль

Опубліковано

Бажано/потрібно щоб колонки і комп були підключені від однієї розетки. В противному разі можливі так звані "наводки" які чути як фоновий шум. Заземлення потрібне в любому випадку (згідно СНИП).

Опубліковано
13 хвилин тому, gavman сказано:

Бажано/потрібно щоб колонки і комп були підключені від однієї розетки. В противному разі можливі так звані "наводки" які чути як фоновий шум. Заземлення потрібне в любому випадку (згідно СНИП).

серйозно?

а що мені робити коли я живу в багатоповерхівці яка просто фізично немає заземлення?

Опубліковано

Колонки можуть гудіти від того, що на тій же гілці проводки в квартирі увімкнений потужний споживач. В мене гуділи, наприклад, коли вмикав електрочайник, який був на одній гілці проводки.

Не зустрічав бюждетних акустичних систем із вилкою із заземленням. Брєд якийсь. І да, в будинках-хрущах типу мого, заземлення на щитках відсутнє фізично. Хоча колись було. В 30-річних - як повезе, може теж згнило, треба міряти.

Опубліковано

Та узбогайся з заземленням. Корпус там діелектрик. І фаза на квартиру одна.

Перевірити міст, конденсатори. Замінити несправне.

Якщо колонки гудуть з вийнятим сигнальним кабелем з частотою близькою 50-60 Гц - дивитись блок живлення в першу чергу.

Опубліковано

Я бачу мої пости визивають у вас взрьів москха, тому додатково до вже раз проведеного лікбєза добавлю ще лєкцію про "екранування". Стосовно 1 фази не спорю, але довжина і конфігурація силових кабелів може бути різна. PS: "S30" а що у вас дійсно системник пластиковий? Тяжёльій случяй...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...