Перейти до змісту

2001: Космічна одісея/2001: A SPACE ODYSSEY

STRIKER

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
До уваги усіх, хто прагнув повторної "заливки"!

Посилання вже робоче.

Якість класна, але файл здається битий. Принаймі в мене ДанлоадМастером качати небажає.

Каже файл непоміщається на диску (це при вільних 10Г)

А Командером доходить до кінця і матюгається так само.

При спробі перегляду в кінці невистачає якихось 7-10хв.

Поправте мене, якщо неправий, або файл - якщо неповний.

Бо ту якість, що у мене (після ознайомлення з ХД) дивитися бажання нема.

Ну дюже прошу. З мене +

Опубліковано

Файл ніякий не бити, качається нормально. Ти файлову систему перебий в НТФС і буде тобі щастя, оскільки ФАТ-32 не дозволяє записувати файли більше 4г! А в тебе ж ФАТ-32?

Опубліковано
А в тебе ж ФАТ-32?

Я вже відіслав йому схоже запитання у "приват". Download Master одразу "бачить", що файл не поміститься, а Total Commander качає, "поки носом не вткнеться"

Опубліковано
А в тебе ж ФАТ-32?

Я вже відіслав йому схоже запитання у "приват". Download Master одразу "бачить", що файл не поміститься, а Total Commander качає, "поки носом не вткнеться"

Мля, провтикав. Дякую.

Звик, що ставлю завжди NTFS, а тут на роботу машинка вже з розміченим диском прийшла. Я і уваги незвернув.

Звиняюсь. Йожик, Страйкер, з мене +. :lol:

Опубліковано
Фільм так собі, але візуальні єфекти зроблені на найвищому рівні по наш час, дуже классно.

Не задоволений фільмом - читай першоджерело - однойменний роман Артура Кларка.

Опубліковано
Фільм так собі, але візуальні єфекти зроблені на найвищому рівні по наш час, дуже классно.

Не задоволений фільмом - читай першоджерело - однойменний роман Артура Кларка.

Між іншим, однойменний роман не можна називати "першоджерелом" фільму. Сценарій фільму був написаний Кларком за участю Стенлі Кубрика і є розвитком більш раннього оповідання Артура Кларка "Вартовий". А роман - це перероблений літературний сценарій фільму.

• 7 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...