laser Опубліковано 9 Вересня, 2017 в 09:13 #1 Опубліковано 9 Вересня, 2017 в 09:13 Прохання халявщиків не турбувати. Воно вам не потрібне. Отже є трохи старого заліза, подарую дітям на навчання (садочок, школа) чи тим в кого нема можливості купити собі додому. Поки що є 2 системних блоки у зборі та 1 монітор 15" здоровий ЭЛТ. Потім будуть ще 1-2 системника. конфігурація сама елементарна, на борту WinXP + Офіс встановлюю. Якщо є бажаючі допомогти, то треба ще 1-2 монітори, 2-3 клавіатури, 2-3 мишки, 4-6 кабелів живлення 220В. Опціонально було б добре доставити по 1-2 відеокарті AGP і РСІех, щоб розгрузити оператувку, може 1-2 вінчестери, бо там стоять 10-15 Гб. Звукові колонки. Буду радий якщо хтось збере це в один мішок, бо їздити за 1 компонентом можливості немає, категорично не вистачає вільного часу. Ну і цікавить кому треба такі прості офісні машини? Є бажаючі? Буду відвозити і передавати особисто, тому давайте по чесному.
CosmoPilot Опубліковано 9 Вересня, 2017 в 09:59 #2 Опубліковано 9 Вересня, 2017 в 09:59 Приєднуюсь з одним системником в зборі, пошукаю ще клавіатуру до нього і кабель 220.
KAY Опубліковано 9 Вересня, 2017 в 13:42 #3 Опубліковано 9 Вересня, 2017 в 13:42 теж приєднаюсь. є монітор CRT 15", кілька комплектів на s478, 775 на celon D, 1 AGP, прості PCI-e відеокарти, корпус з БЖ. треба пошукати, думаю ще щось знайду. завезти не маю чим...
laser Опубліковано 17 Вересня, 2017 в 08:43 Автор #4 Опубліковано 17 Вересня, 2017 в 08:43 значить діло таке: в Луцьку поки ніхто не відгукнувся. я в жовтні їду відпочивати в Карпати. я був там раніше і бачив школу. http://podobovetszosh.klasna.com/ я спробував зв'язатися з директором, і він мені повідомив що залюбки візьмуть кілька штук собі. школа у них мала, дітей навчається не багато, але разом з тим. в детальнішій розмові директор пояснив що у них є невеликий куточок "інформатики". там стоїть 4 ПК (фото нижче) , з яких 2 неробочі. з 2х робочих вони один постійно таскають на різні відкриті уроки, свята і тп і підключають до проектора, колонок і тд. також в планах ще купити один проектор в інший клас. тому фізично їм більше 4-5 комп'ютерів не поміститься. отже я орієнтуюсь завезти їм 4 шт. 2 системника я вже зібрав. наразі не вистачає моніторів, клавіатур, мишок і кабелів живлення 220. на крайній випадок директор сказав що докуплять уже щось самі. частину використаємо з того неробочого що у них там є. також казав що у них там є інтернет і я так розумію якась типу мережа теж має бути. він в тому не дуже тямить. так що я планую, як погода для прогулянки сприяти не буде, то я потрачу день і там змонтую і налаштую їм все. раз вже взявся то треба зробити як слід, бо там нема кому. On 09.09.2017 at 16:42, KAY сказано: теж приєднаюсь. є монітор CRT 15", кілька комплектів на s478, 775 на celon D, 1 AGP, прості PCI-e відеокарти, корпус з БЖ. треба пошукати, думаю ще щось знайду. завезти не маю чим... давай заберу що є. щоб вже геть хлам не везти, то я виберу краще і зберу до купи On 09.09.2017 at 12:59, CosmoPilot сказано: Приєднуюсь з одним системником в зборі, пошукаю ще клавіатуру до нього і кабель 220. яка конфігурація? давай долучим і твій. все що останеться після зборки, організуємо ще кудись.
laser Опубліковано 18 Вересня, 2017 в 20:38 Автор #5 Опубліковано 18 Вересня, 2017 в 20:38 CosmoPilot долучив свій системнік на днях, ще тут в приват підкинули вебку і з фейсбука одна щедра дівчина трохи заліза різного. таким чином на сьогодні є: 3 системніка в зборі і налаштовані 2 монітора 15" 1 клава 1 миша 1 вебка пара кабелів 220. в процесі настройки 4-ий сис.блок. треба монітори, клави, мишки, маленькі колонки можна ну і чекаю коли KAY вийде на зв'язок
laser Опубліковано 21 Вересня, 2017 в 18:38 Автор #6 Опубліковано 21 Вересня, 2017 в 18:38 дякую KAY за передані "ніштяки" (на фото), а також монік і системнік. таким чином на сьогодні є: 5 системніків в зборі 4 вже налаштовані 3 монітора 2 клави 2 а може буде і 3 мишки 1 вебка пара кабелів 220. я хз як це все завезу.... може все таки в луцьку хтось має потребу в пк?
laser Опубліковано 29 Вересня, 2017 в 09:26 Автор #7 Опубліковано 29 Вересня, 2017 в 09:26 збір і настройку комплектухи завершено, трохи прихворів, але встиг все зробити. дякую всім хто долучився. таким чином на сьогодні є: - 5 системніків, всі налаштовані (проци АМД або 478/775 целерони-пеньки, всюди 1Гб ОЗУ, НДД 10-80 Гб, переважно дискретні відяхи, вінХР, офіс 2007, інші програмуліни...) - 3 монітора, нажаль - 2 клави - 2 мишки + новий коврик - 1 вебка - 1 сканер - пара кабелів 220. p.s. материнка від KAY не запустилась. розібратись часу не було, лежатиме до наступної роздачі. p.p.s.також в залишку ще є один сис. блок. знову шукаю хто потребує тут по луцьку/області простий ПК? наступні фото з місця установки
Natsionalist Опубліковано 29 Вересня, 2017 в 14:32 #8 Опубліковано 29 Вересня, 2017 в 14:32 https://board.lutsk.ua/topic/217019-віддам-монітор-samsung-syncmaster-700-nf/
laser Опубліковано 29 Вересня, 2017 в 15:20 Автор #9 Опубліковано 29 Вересня, 2017 в 15:20 я в курсі про той монітор. в рожищі не буваю. забрати змоги нема
laser Опубліковано 5 Жовтня, 2017 в 08:10 Автор #10 Опубліковано 5 Жовтня, 2017 в 08:10 вчора встановили три системника і 1 монітор в комп'ютерному класі. один пк в учительську, один монітор пішов в історичний клас до проектора і один пк зарезервовано для початкових класів на майбутнє (не вистачило кілька клавіатур, миш і кабелів). також доставив свіч, кинув кабель і підключив всі компи в комп'ютерному класі до мережі. поки я там ковирявся з залізом @Rafinovana трохи спілкувалась з колективом. вчителі були дуже раді поповненню. це дасть їм змогу ефективніше проводити заняття і уроки. директор дбає про школу фактично сам, старається для дітей. видно, що школа охайна і вчителі добре ставляться до учнів. на останок нам вручили пакет смачного карпатського чаю.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.