GunGrave Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 20:02 #1 Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 20:02 У батька сталась неприємна ситуація. Заглючив його Samsung galaxy core 2 duos G355. А саме перезагрузився, і або не включається, зависаючи на написі Самсунг, або включається з вильотом системного повідомлення, що процес com.google.process.gapps не відповідає і автоматично іде на перезагруз. Тобто за час появи цього повідомлення нічого зробити не можна. Потрібно якось витягнути контакти з телефона, бо їх багато і це саме цінне шо там є, втратити їх ніяк не можна. Хто може порадить як можна це зробити? чи може хтось би поміг за грошову винагороду (пишіть в приват)?
AnimaNoir Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 20:28 #2 Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 20:28 Як варіант поставити кастомне рекавері. Зробити повний бекап. А тоді вже з компу ручками самому дістати. Бекап зробити в першу чергу. А надалі, порадьте батькові зберігати контакти на сімкарті і періодично їх теж бекапити) Спойлер https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=632683 Тут є маса інструкцій, там півгодини роботи на все, удачі)
GunGrave Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 20:34 Автор #3 Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 20:34 4 минуты назад, AnimaNoir сказал: Як варіант поставити кастомне рекавері. Зробити повний бекап. А тоді вже з компу ручками самому дістати. Бекап зробити в першу чергу. А надалі, порадьте батькові зберігати контакти на сімкарті і періодично їх теж бекапити) Скрыть контент https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=632683 Тут є маса інструкцій, там півгодини роботи на все, удачі) Я в прошиках і тд. телефонів не дуже шарю, тому бось щось сам робити, щоб не стерти контакти. При встановленні кастомного рекавері конакти не стираються? Мені б мабуть краще було б дати комусь хто шарить за це пару гривень, ніж самому розбиратись в нових напрямках) На сімки всі контакти не влізуть, треба буде гугл-аккаунтом навчити користиуватись)
AnimaNoir Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 20:40 #4 Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 20:40 Контакти не пропадуть) Якщо ручками в рекавері вайпи(wipe) не робити. Можете занести комусь хто займається телефонами. Думаю в сотку вкладетесь. Там нічого складного .Скачується на комп програма odin- через неї ставить файл на телефон, телефон загружається в рекавері - там бекап на флешку, з флешки файл на компютер. А вже з нього виколупати контакти.
flashmax Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 21:28 #5 Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 21:28 45 хвилин тому, AnimaNoir сказано: Контакти не пропадуть) Якщо ручками в рекавері вайпи(wipe) не робити. Можете занести комусь хто займається телефонами. Думаю в сотку вкладетесь. Там нічого складного .Скачується на комп програма odin- через неї ставить файл на телефон, телефон загружається в рекавері - там бекап на флешку, з флешки файл на компютер. А вже з нього виколупати контакти. там не чисті контакти, а база db уже з них треба витягувати або в читабельний вигляд, або в vcf за просту прошивку беруть 100 а тут як мінімум в два рази дорожче
AnimaNoir Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 21:57 #6 Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 21:57 27 минут назад, flashmax сказал: там не чисті контакти, а база db уже з них треба витягувати або в читабельний вигляд, або в vcf за просту прошивку беруть 100 а тут як мінімум в два рази дорожче Nandroid витягує без проблем.
flashmax Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 22:06 #7 Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 22:06 7 хвилин тому, AnimaNoir сказано: Nandroid витягує без проблем. і що ж він витягує? контакти зберігаються в базах, нандроід витягує все як є, тобто контакти так і залишаться в форматі баз данних
AnimaNoir Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 22:38 #8 Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 22:38 29 минут назад, flashmax сказал: і що ж він витягує? контакти зберігаються в базах, нандроід витягує все як є, тобто контакти так і залишаться в форматі баз данних Малося наувазі витягнути файл contacts.db Ви хоч раз цим займалися? Я робив таке успішно по даному методу. тиц І да, 200грн за таке рука не піднялася б взяти.
flashmax Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 22:45 #9 Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 22:45 7 хвилин тому, AnimaNoir сказано: Малося наувазі витягнути файл contacts.db Ви хоч раз цим займалися? Я робив таке успішно по даному методу. тиц І да, 200грн за таке рука не піднялася б взяти. ну я ж про це і пишу, потім його ще потрібно "обробити" 200грн норм ціна для людей з сторони, які цим не заробляють на хліб (не важливо, про яку професію йдеться) - буде завжди дорого, і вони краще зроблять все самі.
AnimaNoir Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 22:46 #10 Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 22:46 Только что, flashmax сказал: я ж про це і пишу, потім його ще потрібно "обробити" 200грн норм ціна для тих хто цим займається. для людей з сторони, які цим не заробляють на хліб (не важливо, про яку професію йдеться) - буде завжди дорого, і вони краще зроблять все самі. Не буду сперечатись.
GunGrave Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 22:51 Автор #11 Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 22:51 8 минут назад, AnimaNoir сказал: Малося наувазі витягнути файл contacts.db Ви хоч раз цим займалися? Я робив таке успішно по даному методу. тиц І да, 200грн за таке рука не піднялася б взяти. 1 минуту назад, flashmax сказал: я ж про це і пишу, потім його ще потрібно "обробити" 200грн норм ціна для людей з сторони, які цим не заробляють на хліб (не важливо, про яку професію йдеться) - буде завжди дорого, і вони краще зроблять все самі. Всім дякую, особливо тобі, AnimaNoir, все зробив!) не так і важко, точніше тепер би я це все за хв 10-15 зробив би по другому разу якби прийшлось. Страшно просто було щоб не стерти контакти нечайно, але все гуд. Встанвовив нове рекавері меню, зробив бекап дата папки, розархівував, знайшов БД контактів і скнвертив в .vcf файл, скинув налаштування до заводських, імпортував контакти із .vcf-файлу і все гуд) Завтра може ще й і СМС-ки назад залью, якщо взнаю де вони лежать в бекапі) 3 години читання і тиків, але я задоволений, новий досвід є тепер)
flashmax Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 22:53 #13 Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 22:53 Щойно, GunGrave сказано: Всім дякую, особливо тобі, AnimaNoir, все зробив!) не так і важко, точніше тепер би я це все за хв 10-15 зробив би по другому разу якби прийшлось. Страшно просто було щоб не стерти контакти нечайно, але все гуд. Встанвовив нове рекавері меню, зробив бекап дата папки, розархівував, знайшов БД контактів і скнвертив в .vcf файл, скинув налаштування до заводських, імпортував контакти із .vcf-файлу і все гуд) Завтра може ще й і СМС-ки назад залью, якщо взнаю де вони лежать в бекапі) 3 години читання і тиків, але я задоволений, новий досвід є тепер) смс в тій же базі як тре - маю чим витягнути
GunGrave Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 23:27 Автор #14 Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 23:27 32 минуты назад, flashmax сказал: смс в тій же базі як тре - маю чим витягнути дякую, вроді як найшов, по ідеї це mmssms.db Залишилось тільки якось замінити базу що зара є на телі, на цю з бекапа.
flashmax Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 23:28 #15 Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 23:28 смс в contacts2.db
GunGrave Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 23:33 Автор #16 Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 23:33 3 минуты назад, flashmax сказал: смс в contacts2.db о, дякую! А щоб замінити одну БД на іншу, то треба спочатку рут получити?
flashmax Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 23:35 #17 Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 23:35 Щойно, GunGrave сказано: о, дякую! А щоб замінити одну БД на іншу, то треба спочатку рут получити? так, але нічого не вийде стару базу тел не прийме, він її стре і створить пусту пришліть базу - витягну смс в тхт
Zheny@ Опубліковано 29 Серпня, 2017 в 05:12 #18 Опубліковано 29 Серпня, 2017 в 05:12 9 годин тому, GunGrave сказано: чи може хтось би поміг за грошову винагороду (пишіть в приват)? @DarkMonk тобі допоможе.
SunSeth Опубліковано 29 Серпня, 2017 в 14:50 #19 Опубліковано 29 Серпня, 2017 в 14:50 Якщо телефон синхронізувався з Гуглом, які проблеми експортувати контакти з компа?
Zheny@ Опубліковано 30 Серпня, 2017 в 06:49 #20 Опубліковано 30 Серпня, 2017 в 06:49 15 годин тому, SunSeth сказано: Якщо телефон синхронізувався з Гуглом, які проблеми експортувати контакти з компа? це ключове слово.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.