Перейти до змісту

Витягти контакты із заглюченого Samsung

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У батька сталась неприємна ситуація.

Заглючив його Samsung galaxy core 2 duos G355.

А саме перезагрузився, і або не включається, зависаючи на написі Самсунг, або включається з вильотом системного повідомлення, що процес com.google.process.gapps не відповідає і автоматично іде на перезагруз. Тобто за час появи цього повідомлення нічого зробити не можна. Потрібно якось витягнути контакти з телефона, бо їх багато і це саме цінне шо там є, втратити їх ніяк не можна.

Хто може порадить як можна це зробити? чи може хтось би поміг за грошову винагороду (пишіть в приват)?

Опубліковано

Як варіант поставити кастомне рекавері. Зробити повний бекап. А тоді вже з компу ручками самому дістати. Бекап зробити в першу чергу. А надалі, порадьте батькові зберігати контакти на сімкарті і періодично їх теж бекапити)

Тут є маса інструкцій, там півгодини роботи на все, удачі)

Опубліковано
4 минуты назад, AnimaNoir сказал:

Як варіант поставити кастомне рекавері. Зробити повний бекап. А тоді вже з компу ручками самому дістати. Бекап зробити в першу чергу. А надалі, порадьте батькові зберігати контакти на сімкарті і періодично їх теж бекапити)

Тут є маса інструкцій, там півгодини роботи на все, удачі)

Я в прошиках і тд. телефонів не дуже шарю, тому бось щось сам робити, щоб не стерти контакти. При встановленні кастомного рекавері конакти не стираються?

Мені б мабуть краще було б дати комусь хто шарить за це пару гривень, ніж самому розбиратись в нових напрямках) На сімки всі контакти не влізуть, треба буде гугл-аккаунтом навчити користиуватись)

Опубліковано

Контакти не пропадуть) Якщо ручками в рекавері вайпи(wipe) не робити. Можете занести комусь хто займається телефонами. Думаю в сотку вкладетесь.

Там нічого складного .Скачується на комп програма odin- через неї ставить файл на телефон, телефон загружається в рекавері - там бекап на флешку, з флешки файл на компютер. А вже з нього виколупати контакти. 

Опубліковано
45 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

Контакти не пропадуть) Якщо ручками в рекавері вайпи(wipe) не робити. Можете занести комусь хто займається телефонами. Думаю в сотку вкладетесь.

Там нічого складного .Скачується на комп програма odin- через неї ставить файл на телефон, телефон загружається в рекавері - там бекап на флешку, з флешки файл на компютер. А вже з нього виколупати контакти. 

там не чисті контакти, а база db

уже з них треба витягувати або в читабельний вигляд, або в vcf

за просту прошивку беруть 100

а тут як мінімум в два рази дорожче

Опубліковано
27 минут назад, flashmax сказал:

там не чисті контакти, а база db

уже з них треба витягувати або в читабельний вигляд, або в vcf

за просту прошивку беруть 100

а тут як мінімум в два рази дорожче

Nandroid витягує без проблем.

Опубліковано
7 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

Nandroid витягує без проблем.

і що ж він витягує? 

контакти зберігаються в базах, нандроід витягує все як є, тобто контакти так і залишаться в форматі баз данних

Опубліковано
29 минут назад, flashmax сказал:

і що ж він витягує? 

контакти зберігаються в базах, нандроід витягує все як є, тобто контакти так і залишаться в форматі баз данних

Малося наувазі витягнути файл contacts.db 

Ви хоч раз цим займалися? Я робив таке успішно по даному методу. тиц

І да, 200грн за таке рука не піднялася б взяти.

Опубліковано
7 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

ну я ж про це і пишу, потім його ще потрібно "обробити"

200грн норм ціна

для людей з сторони, які цим не заробляють на хліб (не важливо, про яку професію йдеться) - буде  завжди дорого, і вони краще зроблять все самі.

Опубліковано
Только что, flashmax сказал:

я ж про це і пишу, потім його ще потрібно "обробити"

200грн норм ціна для тих хто цим займається.

для людей з сторони, які цим не заробляють на хліб (не важливо, про яку професію йдеться) - буде  завжди дорого, і вони краще зроблять все самі.

Не буду сперечатись.

Опубліковано
8 минут назад, AnimaNoir сказал:

1 минуту назад, flashmax сказал:

я ж про це і пишу, потім його ще потрібно "обробити"

200грн норм ціна

Всім дякую, особливо тобі, AnimaNoir, все зробив!) не так і важко, точніше тепер би я це все за хв 10-15 зробив би по другому разу якби прийшлось. Страшно просто було щоб не стерти контакти нечайно, але все гуд.

Встанвовив нове рекавері меню, зробив бекап дата папки, розархівував, знайшов БД контактів і скнвертив в .vcf файл, скинув налаштування до заводських, імпортував контакти із .vcf-файлу і все гуд) Завтра може ще й і СМС-ки назад залью, якщо взнаю де вони лежать в бекапі) 3 години читання і тиків, але я задоволений, новий досвід є тепер)

Опубліковано
Щойно, GunGrave сказано:

Всім дякую, особливо тобі, AnimaNoir, все зробив!) не так і важко, точніше тепер би я це все за хв 10-15 зробив би по другому разу якби прийшлось. Страшно просто було щоб не стерти контакти нечайно, але все гуд.

Встанвовив нове рекавері меню, зробив бекап дата папки, розархівував, знайшов БД контактів і скнвертив в .vcf файл, скинув налаштування до заводських, імпортував контакти із .vcf-файлу і все гуд) Завтра може ще й і СМС-ки назад залью, якщо взнаю де вони лежать в бекапі) 3 години читання і тиків, але я задоволений, новий досвід є тепер)

смс в тій же базі

як тре - маю чим витягнути

Опубліковано
32 минуты назад, flashmax сказал:

смс в тій же базі

як тре - маю чим витягнути

дякую, вроді як найшов,  по ідеї це   mmssms.db

Залишилось тільки якось замінити базу що зара є на телі, на цю з бекапа.

Опубліковано
3 минуты назад, flashmax сказал:

смс в contacts2.db

о, дякую! А щоб замінити одну БД на іншу, то треба спочатку рут получити?

Опубліковано
Щойно, GunGrave сказано:

о, дякую! А щоб замінити одну БД на іншу, то треба спочатку рут получити?

так, але нічого не вийде

стару базу тел не прийме, він її стре і створить пусту

пришліть базу - витягну смс в тхт

Опубліковано
15 годин тому, SunSeth сказано:

Якщо телефон синхронізувався з Гуглом, які проблеми експортувати контакти з компа?

це ключове слово.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...