colt5 Опубліковано 6 Травня, 2008 в 23:46 #1 Опубліковано 6 Травня, 2008 в 23:46 Власне, півгодини-годину тому був випадковим свідком як на пятачку ТЦ "Гостинець" пацани домовлялись з охоронцем "Скорпіона" про розводку "лоха"*, з яким вони щойно разом пили.* - мається на увазі людина, що перебуває в неадекватному стані і не здатна обєктивно оцінювіати ситуацію. Такі розводи трапляються і в "Шайбі", "Трьосі" і т.д., а важливо, що безпосередню участь в цьому приймають працівники правохоронних структур. А жертвою "безпрєдєла" часто стають цілком законослухняні громадяни, що просто йдуть до дому з якоїсь вечірки.Стандартна ситуація: ви випивші самі повертаєтесь з гостей до дому, тут до вас підходить/окликає людина, що сидить у тісній компанії і починає розповідати про обставини вашого з нею /ніби то/ знайомства в школі/університеті/ по роботі і т.д.Ви починаєте розпитувати деталі, щоб зясувати обставини знайомства, бо людину "в упор" не впізнаєте - а більше нічого не треба. Вас глушать будь-яким підручним предметом, а оклигуєте ви в міцних руках "правоохоронців", які вам предявляють нанесення тілесних ушкоджень іншій людині, знаходяться свідки, а вас везуть на експертизу до наркодиспансеру. Після того вас везуть в міськвідділ на Грибоєдова, де ви зпроводите незабутній час до шостої ранку, то при умові, що будете грамотні і накатаєте зустрічну заяву. Після того справу тупо пустять "на тормозах" - то в кращому випадку.Шановне панство, прошу думки з приводу....P.S. заголовок темы изменен модератором
Гість Zibers Опубліковано 7 Травня, 2008 в 03:24 #2 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 03:24 Атжог....Пазвані їм на офіс і сказочку преподнеси про поганих охранікоф... не люблю ментОФФ, не переварюю мажорів і бидла діскотечного.. человека жалко, фірми по охране, а особливо "Скарпійон" , бандіто структуро + легально вибивання бабла за і на "ахрану", що тут дивуватися ? Не нравітцо - іді стреляй, стреляйса, утопі іх ілі сам утопісь. Еті фірмо-охрано "чістільщікі пріроди города". Но певного круга общества..- не хоч туда папасть.. не напивайсо
nameless Опубліковано 7 Травня, 2008 в 04:30 #3 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 04:30 не хоч туда папасть.. не напивайсоТочно.
zaHARE Опубліковано 7 Травня, 2008 в 04:30 #4 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 04:30 Топікстартер,зміни назву теми,бо я не бачу нічого спільного між приватними охоронниками і людьми в погонах(з правоохоронних структур). А з приводу суті питання,то завжди випивші(добряче) люди були ласим шматочком для поживи всякої нечисті.Та ще й в такий час!!!! Ніч час-"вампірів".Ось і пьють кровушку.
foxx77 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 04:48 #5 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 04:48 а є заява того кому ви нанесли пошкодження? якісь дані є? може його знайти і нанести їх?
Zevs_Isver Опубліковано 7 Травня, 2008 в 05:39 #6 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 05:39 Топікстартер,зміни назву теми,бо я не бачу нічого спільного між приватними охоронниками і людьми в погонах(з правоохоронних структур).стопудова,а то "з охоронць "Скорпіона"" никакого отножения не имеет к людям в погонаха одежду военного покроя не запретиш носить
BadSanta Опубліковано 7 Травня, 2008 в 09:10 #7 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 09:10 Не Скорпіоном єдиним... "Наш маркет" чи як його там (біля СШ №19, раніше "Кишеня") - офоронна хвірма "Буаярд" (романтікі нах ) - в мене там рік назад на Паску соплякі малолєтні скло розбили прямо серед білого дня на стоянці перед входом. А сопляки виходили з мага - от я і думаю собі побачу на камерах рожи, шмотки - буде чим зайнятись по вечорам на районі ... Так ті уроди (буаярди) не дали на камери глянути!!!!!!!!!! кажуть ми дивились, там нічога не видна... Як я там не кипів, не тикав бабкі ним - галяк. Мудагі мудагами. То я їм попозжей з воздушки троха дирок в склопакетах наробив зі злості...
Tolik_lt Опубліковано 7 Травня, 2008 в 09:23 #8 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 09:23 Не Скорпіоном єдиним... "Наш маркет" чи як його там (біля СШ №19, раніше "Кишеня") - офоронна хвірма "Буаярд" (романтікі нах ) - в мене там рік назад на Паску соплякі малолєтні скло розбили прямо серед білого дня на стоянці перед входом. А сопляки виходили з мага - от я і думаю собі побачу на камерах рожи, шмотки - буде чим зайнятись по вечорам на районі ... Так ті уроди (буаярди) не дали на камери глянути!!!!!!!!!! кажуть ми дивились, там нічога не видна... Як я там не кипів, не тикав бабкі ним - галяк. Мудагі мудагами. То я їм попозжей з воздушки троха дирок в склопакетах наробив зі злості... тобто, теж проявив себе як мудак?
BadSanta Опубліковано 7 Травня, 2008 в 09:28 #9 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 09:28 да. ким би ти себе проявив?
Shura Опубліковано 7 Травня, 2008 в 09:37 #10 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 09:37 нда... "глаз за глаз"в таком случае надо в милицию заявление писатьа они тогда данные с камер возьмут.или в руководство охранной фирмыпросто с охранниками разговаривать - они любые отмазки придумают, чтоб только задницу от стула не отрывать.
leonon Опубліковано 7 Травня, 2008 в 09:43 #11 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 09:43 а піти в опорку за 25 метрів тобі влом було, заяву написать шоб був повод позирить в камери? давати тобі зирити де встановлені камери ніхто і не дасть (То я їм попозжей з воздушки троха дирок в склопакетах наробив зі злості - чим ти кращий) ох_ _ть - а яке відношення має магазин до охорони? бред Моск тра включать а не з рогатки пулять
BadSanta Опубліковано 7 Травня, 2008 в 10:01 #12 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 10:01 ребята, за 4 дні до того випадку в дворі, де розташована вищезгадана упорка, вночі спалили машину. Так шо думки йти в ментовку шось просити не виникало... все, чого я добивався від начальника охорони - позирити в їхні камери з резонної причини - на ввіреній їм території сталась хрень, і я постраждала сторона. А раз вони вважають, що камери їм треба, щоб слідити тільки за ЇХНІМ майном - хай мають.
colt5 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 19:01 Автор #13 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 19:01 Змінив назву, теми. Наведена в першому повідомленні інформація для прикладу, подібних випадків вистачає. То стосується не лише однієї приватної структури, а можливо самої структури не стосується взагалі. В різних структурах є працівники , що використовуючи своє службове становище, діють мяко кажучи не цілком законно. З жертви нападу можуть зробити винуватця і навпаки.не хоч туда папасть.. не напивайсо - згідний, але випадкі різні бувають, можна і тверезим за сигаретами вийти і потрапити в подібну ситуацію. а є заява того кому ви нанесли пошкодження? якісь дані є? може його знайти і нанести їх?- в тому й справа, що наступного дня, ніякої заяви вже не буде.
Zheny@ Опубліковано 7 Травня, 2008 в 19:18 #14 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 19:18 Охоронні фірми та міліція - це люди які "дружать" на взаємовигідних умовах.. бізнес він і в Антарктиді бізнес.. хоч льодом торгуй в Африці...я це до того - що, коли той "ворошиловський стрілець" дірки в склопакетах робив - про камери він не думав.. їхню к-сть та спрямованість, а тепер вони тебе застукають із тим же відео - та здадуть "ментам" - і менти на тебе всі розбиті вітрини міста спишуть.. не докажеш - нічим! (це як приклад)а розвести розігравши комедію типу "а, то ми тебе вчора бачили, як ти бив чобітьми паралізовану бабусю, і втік .. зараз не втечеш... " і забирають для "вияснення обставин" та "вияснення особистості".. забравши "для огляду" твої особисті речі.. разом із гаманцем та мобільним телефоном.. і тоді недораховуєшся тих грошей і в гаманці і на мобільному.. (якщо взагалі віддають).. ну це - ліричний відступ.Хоча загалом описані в пості №1 ситуації, як то кажуть брати росіяни "сплошь и рядом"..
SunSeth Опубліковано 7 Травня, 2008 в 19:29 #15 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 19:29 я це до того - що, коли той "ворошиловський стрілець" дірки в склопакетах робив - про камери він не думав.. їхню к-сть та спрямованість, а тепер вони тебе застукають із тим же відео - та здадуть "ментам" - і менти на тебе всі розбиті вітрини міста спишуть.. не докажеш - нічим! (це як приклад)На тих камерах за 15 метрів людину від трактора К700 не відрізниш.
Zheny@ Опубліковано 7 Травня, 2008 в 19:45 #16 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 19:45 О! а це залежить від "скупості" закладу.В нас на офісі були камери що крутилися в напівсфері та в кольорі записували зображення, а ще були такі , що "обгортали" силует зеленим кольором (щось типу інфрачервоні із датчиком руху та термодатчиком)! .. ну зум там всілякий і т.д.тому - ХтоЗна...
Mondiale Опубліковано 7 Травня, 2008 в 19:50 #17 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 19:50 ...То я їм попозжей з воздушки троха дирок в склопакетах наробив зі злості... Звісно судити легше, но в нас така система, шо як писав Т. Шевченко (зміст під сьогодення) "Начальник вдарив меншого в голову, ше менший меншого по рангу в груди і так аж до самих нижчих посадовців, а ті людей в свою чергу" - дана ситуація це підтверджує. Я б, напевно, оправдав Санту, якби був суддею
foxx77 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 20:05 #18 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 20:05 Не Скорпіоном єдиним... "Наш маркет" чи як його там (біля СШ №19, раніше "Кишеня") - офоронна хвірма "Буаярд" (романтікі нах ) - в мене там рік назад на Паску соплякі малолєтні скло розбили прямо серед білого дня на стоянці перед входом. А сопляки виходили з мага - от я і думаю собі побачу на камерах рожи, шмотки - буде чим зайнятись по вечорам на районі ... Так ті уроди (буаярди) не дали на камери глянути!!!!!!!!!! кажуть ми дивились, там нічога не видна... Як я там не кипів, не тикав бабкі ним - галяк. Мудагі мудагами. То я їм попозжей з воздушки троха дирок в склопакетах наробив зі злості... підтримую, тепер з тих охоронників троха зарплати відріжуть...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.