Перейти до змісту

Що цікавого подивитись в Карпатах-Закарпатті?


jack74

Рекомендовані повідомлення

Маю їхати (машиною) в Делятин (біля Коломиї), потім Солотвино, Чоп і додому - що можна подивитись цікавого на цьому маршруті (чи туди-сюди в сторону). Цікавого, мається на увазі, насемперед для дітей-підлітків. 

Безбюджетне, тобто не квадрацикли і льовля форелі з подальшим її поїданням, а насамперед гарні природні цікавинки, цікавинки етносу можливо, місця скупнутись в гірській річці і т.ін. 

Ну і щоб машиною туди доїзд був, звичайно.

Хтоо що може порадити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли з Солотвино їхати на Чоп, то біля Хуста звернути можна недалеко на село Іза-центр лозоплетіння .Якщо назад з Чопа через Мукачево-Стрий-Львів, то Мукачево замок, Чинадієво -Сент Міклош, чуть дальше село Карпати -палац Шенборнів (зможете набрати там мінеральної води),за містом Сколе, біля села Дубина є поворот на водопад Камянку і мертве озеро (на озері серед лісу відсутній будь-який шум, грунтова дорога машиною 5-10 хв). 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скупнутися можна в Пруті  вище по течіїї за Яремчем,

а ще, звісно трохи не подорозі, радив би заїхати на Синевир з Воловця, там Пилипець підйомники,  чудовий огляд з синевирського перевалу, притулок для ведмедів, частина лінії Арпада, сам Синевир :ok:

  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...