Перейти до змісту

Сервісні номери київстару.

Sirgo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вирішив написати,  можливо когось вбереже від втрати коштів на  рахунку. При наборі номера 466 на київстар, випадково набрав з сімки водафон.  В голосовому меню, яке я очікував почути, почалась розмова російською мовою. Жіночий голос розказуваав щось про автомобілі. Не придав значення,  вирішив якась реклама, здивувало тільки що російською. На 40-50 секунді, озвучили вартість з'єднання та хвилини розмови. Як виявилось гаряна лінія підтримки автомобілістів.

Як наслідок, мінус 40 грн.з рахунку. 

Будьте уважні при наборі коротких номерів. Досить вдало підібрані як на мене, і чомусь здається що не випадкаво.

Опубліковано

Ага, торочать швидко що з'єднання коштує 50 грн. тільки встигай збивати помилково набраний номер. Як телефони кнопкові були то "набрати" можна було і в кишені

таким чином в Київстарі зареєстровані номера 111, 5555 як непогано платні. А на МТСі відповідно 466,466, 455 тощо..короч всі ті що застосовуються як довідкові в іншій мобільній мережі - спеціально щоб здерти немалі гроші з Вас коли помилково виберете СІМ картку при наборі номера наприклад. 

Опубліковано

Вчора сам пересвідчився, в смарті дві картки - ватафон і лайф. Випадково відправив USSD на ватафон, а не на лайф, і добре - що прочитав смс, яка прийшла у відповідь. Підписало на якусь х*рню, але зразу відписався. Згадав цю тему, і стало цікаво... ще кілька запитів стандартних для лайфа - відправив на вату, скрізь - підписує на послуги з "прикольними" тарифами. Будьте обережні.

P.S. Я так думаю, що це не зовсім шахрайство, скоріше - маркетинг 90-го левела....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...