polsno Опубліковано 3 Липня, 2017 в 21:19 #1 Опубліковано 3 Липня, 2017 в 21:19 Словом, вирішив покористуватися Оперою. Версія 43. Але стикнувся з тим, що буквально за півгодини вона забиває всю вільну оперативку в системі й видає отаке Поліз в інет шукати, як зменшити її апетит. Усюди написано, що треба йти Настройки > Общие настройки > Расширенные > История. Але в мене узагалі такого немає в налаштуваннях В мережі нічого толкового так і не знайшов. Підкажіть хтось будь ласка, як можна в цій версії обмежити використання ОП.
Oli Опубліковано 3 Липня, 2017 в 21:53 #2 Опубліковано 3 Липня, 2017 в 21:53 Теж обновився і почала навіть підвисати... Вінт рипить постійно.
dj_design Опубліковано 4 Липня, 2017 в 07:34 #3 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 07:34 так остання версія ніби 46 ... а покопатись в налаштуваннях можна - набираемо в адресній стрічці - opera:flags ... тільки акуратно ... http://www.itrew.ru/brauzery/skrytye-nastroyki-opera-gde-ikh-nayti-i-kak-v.html
polsno Опубліковано 4 Липня, 2017 в 13:15 Автор #4 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 13:15 5 годин тому, dj_design сказано: так остання версія ніби 46 ... а покопатись в налаштуваннях можна - набираемо в адресній стрічці - opera:flags ... тільки акуратно ... http://www.itrew.ru/brauzery/skrytye-nastroyki-opera-gde-ikh-nayti-i-kak-v.html Не знаю. Повиключав усе, де є згадка cache. Не помогло. Видалив і поставив найновішу 46 версію. Пам'ять жерти перестала. Але тепер ні з того ні з цього починає намертво виснути. Боже, яке ж все-таки дно ця Opera...
WebTraveller Опубліковано 4 Липня, 2017 в 13:45 #5 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 13:45 Користуюсь оперою дуже багато років Все працює нормально Версія 46-та
nickel Опубліковано 4 Липня, 2017 в 15:13 #6 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 15:13 1 час назад, polsno сказал: Не знаю. Повиключав усе, де є згадка cache. Не помогло. Видалив і поставив найновішу 46 версію. Пам'ять жерти перестала. Але тепер ні з того ні з цього починає намертво виснути. Впн вимкни і віснути перестане.
WebTraveller Опубліковано 4 Липня, 2017 в 16:08 #7 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 16:08 53 минуты назад, nickel сказал: Впн вимкни і віснути перестане. Та й з впн глюків не помічено Деколи включаю на Кінопоіск зайти. Вроді нормально все. Повільніше звичайно працює, але не висне
fenmix Опубліковано 4 Липня, 2017 в 16:46 #8 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 16:46 Ставте firefox і нічо жерти не буде) Усе, що на хроміумі - пожирач RAM.
nickel Опубліковано 4 Липня, 2017 в 16:46 #9 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 16:46 32 минуты назад, WebTraveller сказал: Та й з впн глюків не помічено Сам сьогодні вперше стикнувся. Завісла при включеному впн і натисканні на кнопку вимкнення впн. Через диспетчера задач вбивав Оперу і запускав знову, кожен раз коли натискав кнопку впн, щоб його таки виключити, Опера зависала знову і знову. Запустив Оперу, поки вкладки не встигли загрузитися, закрив усі вкладки і лише на Експрес-панелі зміг виключити впн. Більше не повторювалося, хоча впн потім знову вмикав і вимикав декілька разів. Підозрюю, що це проблема стареньких чи просто слабеньких компів.
nickel Опубліковано 4 Липня, 2017 в 16:48 #10 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 16:48 Только что, fenmix сказал: Ставте firefox і нічо жерти не буде) Усе, що на хроміумі - пожирач RAM. На роботі користуюся одночасно двома браузерами. Стільки, скільки зжирає Файрфокс, Опера ще ні разу не жерла.
fenmix Опубліковано 4 Липня, 2017 в 17:00 #11 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 17:00 7 минут назад, nickel сказал: На роботі користуюся одночасно двома браузерами. Стільки, скільки зжирає Файрфокс, Опера ще ні разу не жерла. Грає роль ще наявність додатків, так як uBlock Origin жре набагато менше памяті, ніж AdBlock + кількість відкритих вкладок. Півтора гіга памяті RAM в опері при одній вкладці - це вже memory leak, що звично для хромоподібних. З того часу, як опера закинула свій presto вона стала просто ще одним хромом з вбудованим VPN і пародією на ту функціональність, яка була в раніших версіях. Але то вже браузеросрач)
nickel Опубліковано 4 Липня, 2017 в 17:11 #12 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 17:11 9 минут назад, fenmix сказал: Грає роль ще наявність додатків, так як uBlock Origin жре набагато менше памяті, ніж AdBlock + кількість відкритих вкладок. Півтора гіга памяті RAM в опері при одній вкладці - це вже memory leak, що звично для хромоподібних. Ну так з додатків і треба починати, бо одна вкладка в Опері 1,5 гіга не жере. Переглянув в себе - 250мб максимум.
polsno Опубліковано 4 Липня, 2017 в 18:06 Автор #13 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 18:06 2 годин тому, nickel сказано: Впн вимкни і віснути перестане. В такому разі раціональніше буде вимкнути саму Opera. Тоді точно виснути перстане...
nickel Опубліковано 4 Липня, 2017 в 19:54 #14 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 19:54 1 час назад, polsno сказал: В такому разі раціональніше буде вимкнути саму Opera. Тоді точно виснути перстане... Ну якщо ти її тільки заради впн-у ставив, то вимкни і увімкни. Писав же, що після цього глюк не повторюється.
polsno Опубліковано 4 Липня, 2017 в 20:39 Автор #15 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 20:39 46 хвилин тому, nickel сказано: Ну якщо ти її тільки заради впн-у ставив, то вимкни і увімкни. Писав же, що після цього глюк не повторюється. Ну вона в мене була давно встановлена. І дивно звучить "якщо ти її тільки заради впн-у ставив". Коли сама Opera позиціонує це своїм "досягненням" і перевагаю перед іншими барузерами.
nickel Опубліковано 4 Липня, 2017 в 20:43 #16 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 20:43 Ти мені щось намагаєшся довести? Напуркуа?
polsno Опубліковано 4 Липня, 2017 в 20:51 Автор #17 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 20:51 7 хвилин тому, nickel сказано: Ти мені щось намагаєшся довести? Напуркуа? Як на мене, то тут саме ти намагаєшся довести, що лаг основної з фіч Opera незначущий. Не збагну тільки, мені чи собі.
nickel Опубліковано 4 Липня, 2017 в 20:57 #18 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 20:57 Только что, polsno сказал: Як на мене, то тут саме ти намагаєшся довести, що лаг основної з фіч Opera незначущий. Не зрозумію тільки, мені чи собі. По перше - основною фічею це ти її назначив. По друге - лаг дійсно незначущий. Опера в мене основний браузер, часу в ньому проводжу досить багато, щоб зробити такий висновок. По третє - це ж ти тему створив, а не я. Люди, в тому числі я, поради тобі дають, а ти огризаєшся, замість подяки. Видали тему, потім Оперу і буде тобі спокій. Постав Яндекс.браузер з вбудованим впн, якщо Опера тебе не влаштовує і не іпи людям мозок.
polsno Опубліковано 4 Липня, 2017 в 21:22 Автор #19 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 21:22 І де ж це я назначив її основною фічею? Це якраз Opera помістила її у перелік своїх фіч. І за що ж це я тобі маю дякувати? За недолугість "Впн вимкни і віснути перестане". Ти мабуть в темах про віруси радиш вимкнути інтернет...
nickel Опубліковано 4 Липня, 2017 в 21:34 #20 Опубліковано 4 Липня, 2017 в 21:34 9 минут назад, polsno сказал: І де ж це я назначив її основною фічею? 40 минут назад, polsno сказал: Як на мене, то тут саме ти намагаєшся довести, що лаг основної з фіч Opera незначущий. Не збагну тільки, мені чи собі. 9 минут назад, polsno сказал: І за що ж це я тобі маю дякувати? За недолугість "Впн вимкни і віснути перестане". Ти мабуть в темах про віруси радиш вимкнути інтернет... Чувак, роби що хочеш. Я виходжу з теми. Т
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.