FunTom Опубліковано 28 Червня, 2017 в 16:32 #1 Опубліковано 28 Червня, 2017 в 16:32 Ситуація наступна, виявилась несправність компа, була підозра на пам'ять, але так як комплект був на гарантії - відправив на перевірку і пам'ять і материнку Пам'ять замінили, материнку повернули з відмовою "пошкоджені контакти сокета". Що цікаво, коли я знімав материнку і пакував посилку - все було добре. Величезне дякую СЦ Розетки. В результаті один контакт досить сильно вивернутий в другу сторону. По можливості я його повернув у вихідне положення, але ситуацію це не врятувало. Комп стартує, все крутиться, йде тест ДВД-привода і більше нічого, реакції на клавіатурі немає, динамік те мовчить як партизан Хто може допомогти з ремонтом? Материнка ASRock H110M-DGS
Zheny@ Опубліковано 28 Червня, 2017 в 18:39 #2 Опубліковано 28 Червня, 2017 в 18:39 1 година тому, FunTom сказано: материнку повернули з відмовою "пошкоджені контакти сокета" не люблять вони материнки в ремонт брати ФОто дай сокета. Може не достатньо добре вирівняний.
FunTom Опубліковано 28 Червня, 2017 в 18:51 Автор #3 Опубліковано 28 Червня, 2017 в 18:51 10 minutes ago, Zheny@ said: не люблять вони материнки в ремонт брати ФОто дай сокета. Може не достатньо добре вирівняний. те що не люблять, то я зрозумів, але нафіга ж таке вже робити? Можна було би якусь іншу відмазку придумати
Zheny@ Опубліковано 28 Червня, 2017 в 20:06 #4 Опубліковано 28 Червня, 2017 в 20:06 1 година тому, FunTom сказано: але нафіга ж таке вже робити? Можна було би якусь іншу відмазку придумати неможливо довести зворотнє. Єдине що - зняти весь процес на відео. цілі сокети (ноги) - процес упаквки і вддачі на НП. Проканувало, коли ноги акуратно рівняли і відправляли по гарантії. Вдруге Одну й ту ж мамку.
Zheny@ Опубліковано 28 Червня, 2017 в 20:07 #5 Опубліковано 28 Червня, 2017 в 20:07 занеси хлопцям в кого є мікроскоп - зроблять. ПК доктор, наприклад.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.