Перейти до змісту

Хто допоможе з ремонтом?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ситуація наступна, виявилась несправність компа, була підозра на пам'ять, але так як комплект був на гарантії - відправив на перевірку і пам'ять і материнку

Пам'ять замінили, материнку повернули з відмовою "пошкоджені контакти сокета". Що цікаво, коли я знімав материнку і пакував посилку - все було добре. Величезне дякую СЦ Розетки.

В результаті один контакт досить сильно вивернутий в другу сторону. По можливості я його повернув у вихідне положення, але ситуацію це не врятувало.

Комп стартує, все крутиться, йде тест ДВД-привода і більше нічого, реакції на клавіатурі немає, динамік те мовчить як партизан

Хто може допомогти з ремонтом?

Материнка ASRock H110M-DGS

Опубліковано
1 година тому, FunTom сказано:

материнку повернули з відмовою "пошкоджені контакти сокета"

не люблять вони материнки в ремонт брати

ФОто  дай сокета. Може не достатньо добре вирівняний.

Опубліковано
10 minutes ago, Zheny@ said:

не люблять вони материнки в ремонт брати

ФОто  дай сокета. Може не достатньо добре вирівняний.

те що не люблять, то я зрозумів, але нафіга ж таке вже робити? Можна було би якусь іншу відмазку придумати

IMG_20170628_214501.thumb.jpg.17c590bef811f3dbbc8b29c851e2caa4.jpgIMG_20170628_214406.thumb.jpg.7f94b4b72c16ce2736de8d21ee26c520.jpg

Опубліковано
1 година тому, FunTom сказано:

але нафіга ж таке вже робити? Можна було би якусь іншу відмазку придумати

неможливо довести зворотнє.

Єдине що - зняти весь процес на відео. цілі сокети (ноги) - процес упаквки і вддачі на НП.

Проканувало, коли ноги акуратно рівняли і відправляли по гарантії. Вдруге :) Одну й ту ж мамку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...