VitaliyS Опубліковано 28 Червня, 2017 в 12:42 #1 Опубліковано 28 Червня, 2017 в 12:42 Пропоную деякі варіанти для літа. Можна брати в авто, можна використовувати для розморожування холодильника... На фото все на кучу. Є термобокс з пінопласту. З картонною коробкою двух розмірів. Для розуміння об'єму використав 3-х літрову банку. Один великий - 50 грн. ( з пінопласту ) один малий ( зовсім малий) - 6 грн. ( з пінопласту ) Акумулятор холоду у вигляді гелю ( в картонній коробці) - 15 грн. ( є 4 упаковки ) Без коробки - 5 грн. (2 мішки) Можна просто вкласти в пакет з продуктами та щільно закрити. Витримує переїзд на відстань 150 км. ( те що я перевіряв) Акумулятор холоду в пластиковаій "бутилці" - 20 грн. Додатково пропоную невеликі листи пінопласту розміром 29 см. - 29 см - 2 см. Можна використати для акуратного обклеювання невеликого приміщення (утеплення) чи для чогось в такому роді . Ще є такіж, тільки тонші. Загальної кількості не знаю ) за все що маю - 30 грн. Або такий варіант - в зеленій коробці термобокс ( заводський ) 250 грн. ( в комплекті додам 4 акумулятори холоду ) Ще можна докупити . Принцип використання простий - на ніч кладутся акум. холоду в морозилку а на ранок пакуєте в коробку їх та продукти і їдете на відпочинок чи у Польщу за продуктами Я возив з Польщі то привіз ще холодні продукти... Щось одне можу продати зразу, а щось з часом ( дружина хоче скористатися один раз)
frv Опубліковано 28 Червня, 2017 в 14:53 #2 Опубліковано 28 Червня, 2017 в 14:53 Один великий - 50 грн. ( з пінопласту ) Резерв і контакти в приват.
YanukAC Опубліковано 28 Червня, 2017 в 16:25 #3 Опубліковано 28 Червня, 2017 в 16:25 Заберу листки пінопласту: "Додатково пропоную невеликі листи пінопласту розміром 29 см. - 29 см - 2 см. Можна використати для акуратного обклеювання невеликого приміщення (утеплення) чи для чогось в такому роді . Ще є такіж, тільки тонші. Загальної кількості не знаю ) за все що маю - 30 грн." 0663975998
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.