Перейти до змісту

раздел "Здоровье"

Shura

60 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Якшо представляти собі хай даже Ферарі - то ти її отримаєш, тільки потрібен час і щоденні заняття :) Подробиці - в книзі "Підсвідомість може все!"

Східна мудрість говорить:"Скільки не говори халва,а в роті солодше не стане."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
Якшо займатись собою то ефект буде раз і назавжди! Провірив на собі багато разів! я знаю шо це нелогічно, "світ і так повний парадоксів і незрозумілих речей" приблизно так каже Джон Кехо.

Якшо представляти собі хай даже Ферарі - то ти її отримаєш, тільки потрібен час і щоденні заняття :0123: Подробиці - в книзі "Підсвідомість може все!"

Твої топіки цікаво було б почитати в розділі "Здоровя" на борді :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..... Провірив на собі багато разів! ...

Можна детальніше з цього місця?

ЗИ. Трах-тібідох-тібідох ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Східна мудрість говорить:"Скільки не говори халва,а в роті солодше не стане."

Нє, ну ти дивись, га! Ти ж навіть непробував :160: Не тре бути впертим. А я тобі приведу інший афоризм:

"В вашем сознании есть сила, способна перевернуть мир" Уильям Джеймс

Твої топіки цікаво було б почитати в розділі "Здоровя" на борді :g18:

Дякую, я буду психологом ;)

Можна детальніше з цього місця?

ЗИ. Трах-тібідох-тібідох :)

Смійся-смійся! :wub: Мислі починають збуватися, коли міняєш образ мислів -концентруєшся, візуалізуєш, думаєш шо в тебе це вже є - получаєш бажане. Складно? Та таке даже дитина зможе! Шо я розказую? Книжку почитай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та.згоден,але це усунення наслідків,а не лікування причини.Тимчасовий ефект.

Якшо займатись собою то ефект буде раз і назавжди! Провірив на собі багато разів! я знаю шо це нелогічно, "світ і так повний парадоксів і незрозумілих речей" приблизно так каже Джон Кехо.

Якшо представляти собі хай даже Ферарі - то ти її отримаєш, тільки потрібен час і щоденні заняття :160: Подробиці - в книзі "Підсвідомість може все!"

Не знаю як ти отримаєш Ферарі, а от ті хлопці, що пишуть і продають такі книжечки і фільмики точно зможуть її купити ;) Згідний, що настрой на позитив допомагає в житті, особливо коли часто виникають стресові ситуації, переважно в роботі з багатьма різноплановими людьми, де нервування просто не уникнути. Але одною настойкою ти нічого не вирішеш, це просто маленький плюсик в складному алгоритмі життя (В.Шекспір).

Трохи проблема з такою літературою, бо виростає покоління людей які вірять в досягнення успіху без важкої праці. Для успіху (фінансового) ти повинен розробити щось принципово нове і скосити бабло поки конкуренти нероздуплились, або важкою марудною працею у важкій конкурентній боротьбі доказувати кожному клієнту, що ти найкращий - але це не так весело, як у фільмі :wub:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повний маразм читати чиюсь ідею як повинні збуватися твої власні мрії. Добиватися американської мрії в Україні ... бугога. Навіщо мені щось, я помрію і вот новенька феррарі.

Навіть таке безпомічне і не здатне допомогти створіння як лікар апендицит вилікує швидше, ніж мрія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю як ти отримаєш Ферарі, а от ті хлопці, що пишуть і продають такі книжечки і фільмики точно зможуть її купити :0024: Згідний, що настрой на позитив допомагає в житті, особливо коли часто виникають стресові ситуації, переважно в роботі з багатьма різноплановими людьми, де нервування просто не уникнути. Але одною настойкою ти нічого не вирішеш, це просто маленький плюсик в складному алгоритмі життя (В.Шекспір).

Трохи проблема з такою літературою, бо виростає покоління людей які вірять в досягнення успіху без важкої праці. Для успіху (фінансового) ти повинен розробити щось принципово нове і скосити бабло поки конкуренти нероздуплились, або важкою марудною працею у важкій конкурентній боротьбі доказувати кожному клієнту, що ти найкращий - але це не так весело, як у фільмі :)

В тебе мишлення таке як у всіх - того ти і думаєш як всі! Я знаю шо не все легко в житті. Но ти видно книжку даже не читав! Там пише: шоб добитись успіху, треба змінити образ мишлення Тобі треба ше фільм пару разів подивитись, шоб ти поняв ідею! Протів своїх старих убеждєній важко йти, но треба, бо це дуже ефективно!

виростає покоління людей які вірять в досягнення успіху без важкої праці
В ШО ТИ ВІРИШ - ТЕ ТИ Й ОТРИМУЄШ! ;) Віриш у важку працю? На здоров'я! Нікому крім тебе не стане гірше. Все в твоїх руках
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіщо мені щось, я помрію і вот новенька феррарі.

Навіть таке безпомічне і не здатне допомогти створіння як лікар апендицит вилікує швидше, ніж мрія

Ти знаєш, є одна історія: в одного мужика була грижа, лікар сказав, шо нада оперувати, шоб він готувався. А він знав про метод самолікування, він собі представив шо в нього грижі немає, заснув - і зранку побачив на тому місці клаптик шкіри.

Повний маразм читати чиюсь ідею як повинні збуватися твої власні мрії. Добиватися американської мрії в Україні ... бугога
Всі ми люди. Чим, як ти рахуєш, мрія американської людини відрізняється від "нашої"? Чи ти рахуєш шо "наші" більш тупіші? ;)

Будь-ласка, не будь таким, як всі. Ніхто ще мене не підтримав. Ісус говорив, шо "людина як вода - тече туди, де низько" - це не в образу сказано.

З.І. Говорять шо, американці - тупі. Чого ж тоді в амекриканців є хмарочоси, чому там майже у кожного є власний дім і машина? А в нас який рівень життя? І хто ще "тупий"? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чим, як ти рахуєш,

Ах если б я считал.... А так я вважаю що вони мріють жити багато, а в нашої людини вийшло бажання просто жити, навіть вижити. Аргументувати можу тим, що спілкувався з американцями, які є корінними (не аборигени, але народились і виросли там, тут лише в гості приїхали) і емігрувавшими українцями/росіянами.

Чи ти рахуєш шо "наші" більш тупіші?

Саме так. З таким колосальним розумом, як каже пан Задорнов (ніби у нас колосальний, а в них з їхніми хмарочосами його нема), не можна вірити у байки.

Щодо клаптика шкіри. Хоч покажу пальцем на лікаря гастроентеролога, який ставить діагноз гастрит та виразка майже поголовно? Дивно, випив 2 літра кока-коли і через два дні уже здоровий, хоча ще так недавно все було так погано.

Тупо вірити у будь-що, не розуміючи у що віриш. Навіть у Ісуса. Якщо він, Ісус, без книжок зміг пізнати себе і свої можливості, то чому б за ним не потягнутись людям? Навіщо давати комусь вирішувати за себе, особливо в таких інтимних питаннях, як assembler душі? Саме так стають учасниками заборонених сект. Ісус також міг скористатися своїм становищем ;)

Розділ буде чи не буде, то мені паралельно. А питання болячок краще вирішувати не використовуючи ситему ОБС, а йти до лікаря.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

;) Коли закінчиться голосування і буде визначенно чи бути цьому розділу, чи ні?

P.S. Хто серед наших форумчан є претендент на модератора?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дохтура надо! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тупо вірити у будь-що, не розуміючи у що віриш

Все ясно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дохтура надо! ;)

ИМХО желательно практикующего .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...