Перейти до змісту

Як правильно підключити насос до бака(50л)

Oli

Рекомендовані повідомлення

Насос глубиний "Водолей"

І звичайний бак з грушею на 50л

Яку взяти автоматику, реле та ін...?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А какого эффекта хочешь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 хвилин тому, Oli сказано:

Насос глубиний "Водолей"

Мені в магазині видали все коли купував. Особливо не заморочувався - підключив як розповіли. Єдине, що у мене топило шахту насоса (так було зроблено), то довелось переробляти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Oli сказано:

Насос глубиний "Водолей"

походи подивись як зроблені насосні станції - там все наглядно видно

по суті: на бак накручується пятиходова муфта ("пятиходовая муфта") на неї чіпляється реле тиску, манометр, сам насос, и вихід на споживачів

але все залежить від фізичного розміщення елементів, тому можна і по інакшому розвести.

потім ще треба правильно все налаштувати, тому раджу просто скористатися послугою професіоналів, або читати спец форуми, як я робив.

на варшавці, навпроти магазину електрик, є угловий магазин сантехніки. Я там брав усе, раджу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@flashmax  щось типу "Євродім" пише?

Там і купували насос...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Oli сказано:

@flashmax  щось типу "Євродім" пише?

Там і купували насос...

я уже не памятаю

там велике довге приміщення, на два магазини, з угловимим входами, то той що дивиться на вокзал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реле це і є вся автоматика яка потрібна, воно розмикає подачу напруги, насос наганяє тиск в мінібашню і реле відключає насос, як тільки падає тиск знову реле включає насос, включення-виключення налаштовується. Їдьте в любий магазин де ними торгують, вам все роскажуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Питання по темі

Чи є велика необхідність ставити бак в будинку, чи можна в "колодязі" свердловини?

Бо кажуть якшо в колодязі, то буде ржавіти і автоматика буде глючити від вологості

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Питання по темі

Чи є велика необхідність ставити бак в будинку, чи можна в "колодязі" свердловини?

Бо кажуть якшо в колодязі, то буде ржавіти і автоматика буде глючити від вологості

У мене в теплиці бак був спочатку в колодязі. Реле ржавіло, обслуговувати було дуже не зручно та затратно по часу. Товариш переніс вже його в середину теплиці - багато питань знялось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...