zaHARE Опубліковано 25 Квітня, 2008 в 18:34 #1 Опубліковано 25 Квітня, 2008 в 18:34 Багато хто з вас знає,що в українців(як і в інших культурних народів) є чудова традиція- ділитись своїм добром із злидарями і бідними.На великі свята господарі виносили на вулицю якийсь домашній скарб,старий одяг та їжу, закликали злидарів і роздавали їм.це. До нас ця традиція,пройшовши іспит часом,дійшла у вигляді роздачі паски на свято.Але ділимося ми паскою переважно між собою.До чого я веду?Впевнений,що в кожному дворі "промишляють" на смітниках бомжі,бабульки,алкаші,однім словом злидарі.Я закликаю всіх вийти в неділю в двір,винести хоча б одну разову тарілочку з наїдками зі свого столу,або хоча б кусочок паски і нагодувати хоча б одного такого нужденного.Можливо комусь з цього стане смішно,комусь злісно(мовляв самі бідні),але пам'ятайте-бідний той,хто не жертвує,роздавайте і до вас повернеться сторицею.Я знаю,це не так просто,простіше кинути пару копійок просіям під церквою і вважати,що галочка поставлена.І ще це НЕ РЕЛІГІЙНА АКЦІЯ,це акція милосердя і продовження традицій наших предків.Спробуйте і я вам гарантую,що це буде у вашому житті один з найщасливіших днів.ЗІ:прошу не коментувати мій пост,не звітувати кто кого нагодував,як кажуть американці-"ПРОСТО ЗРОБІТЬ ЦЕ".Доведіть,що в нашій країні жлобів нема.Дякую.
laska Опубліковано 25 Квітня, 2008 в 19:08 #2 Опубліковано 25 Квітня, 2008 в 19:08 Пітримую. От тільки в моєму дворі бомжів не бачила. Походу, якби хто сказав куди можна одяг відвезти, щоб послужив нужденним.
zaHARE Опубліковано 26 Квітня, 2008 в 03:34 Автор #3 Опубліковано 26 Квітня, 2008 в 03:34 В тому-то й справа,що ми їх не бачимо. В них інакший ритм життя. Обхід смітників вони переважно починають в 5-6 ранку,поки ми спимо.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.