Перейти до змісту

Порадьте майстра по заміні радіатора пічки на ВАЗ 2115


lehrer

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня!

 

Можливо хтось підкаже - потрібен хороший майстер (або СТО), який може замінити радіатор пічки на ВАЗ 2115, не зламавши консоль / не вирізавши пластик (бо так легше міняти) і так далі.

 

Буду вдячний за номери телефонів!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Доброго дня!

 

Знайшов нарешті СТО, де замінили радіатор пічки на ВАЗ 2115 - Волинь Лада (на Трункіна). По відношенню до клієнта - менеджер Сергій завжди вічливо відповідав, постійно контролював процес і давав дійсно корисні поради, коли необхідна була консультація. На рахунок якості роботи - поки нічого поганого сказати не можу, так як ще досить мало часу пройшло від ремонту, але ніби ніде нічого не тече. Міняв також основний радіатор, датчик температури і сальник в коробці - після того, як майстер оглянув коробку, повідомив, що ще один сальник тече і бажано його теж замінити, на що, само собою, дав добро. З позитивних моментів - нічого не різали, не підпилювали, не поламали, коли міняли радіатор салону. Видно, що люди знали, що і як правильно робити.

 

Не реклама, проте може комусь пригодиться, то поки що можу радити до них звертатись. Ціна приємна, якість на рівні, по часу - зробили відносно швидко, як і обіцяли, не зважаючи на те, що в зв"язку з особливостями конструкції авто були ускладнення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...