Перейти до змісту

Дієтична добавка для схуднення


Gipokratik

Рекомендовані повідомлення

Дієтична добавка для схуднення, "Нормослім".

Склад: коньяк глюкоманнан – 1333 мг; лимонна кислота, аспартам, сахаринат натрію, стевіол глікозиди, маніт, ізомальт, ароматизатор «Яблуко». 

Коньяк глюкоманнан (конжакова камедь, коніака маннан) - це полісахарид високої молекулярної маси (волокно), який отримують з клубневих коренів конжакових рослин (Amorphophallus konjac), ареалу теплих субтропічних і тропічних зон східної Азії, Японії, Китаю і Індонезії. 

Глюкоманнан - водорозчинний тип волокон з надзвичайно високою водоутримуючою здатністю, який складається з ланцюжка одиниць β-1 → 4 D-маннози і D-глюкози у співідношенні 1,6:1. При наявності рідини (води) волокна утворюють густу, желеподібну масу у шлунку, що сприяє сповільненню опорожнення шлунка і викликає відчуття насичення, яке призводить до зменшення у потребі прийому їжі та знижує апетит. 

Глюкоманнан не засвоюється в тонкому кишечнику людини, маєвисоку молекулярну масу (200-2000 кДа)і високугустину у водномурозчині. Не зустрічається в продуктах харчування

Загальний хімічний склад сухої конжакової камеді наступний:білки, вуглеводи, жири, натрій, калій, магній, залізо, фосфор, мідь,цинк, вітамін А, вітамін Е, вітамін D, вітамін В1, вітамін B2, вітамін B6,вітамін B12, вітамін С, пантотенова, нікотинова кислоти, жирні кислоти,фолієва кислота і харчові волокна

Механізм дії:

Коньяк глюкоманнан є розчинним типом волокон, які, розширюючись у шлунку, утворють густу, желеподібну масупри гідратації, і цей «мас-ефект» може затримувати спорожнення шлунку і викликає відчуття ситості, яке сприяє до зниження потреби наступного прийому їжі.У зв’язку з цією дією, яка сприяє зниженню апетиту, рекомендуетьсявживати від 2 до 3 г цього волокна у якості адьюванта в дієті для похудіння. 

Глюкоманнан також сприяє підтримці нормальної функції кишечникашляхом стимуляції кишкових випорожнень та зниженню часу транзиту кишкового вмісту, покращує клінічні симптоми хронічного закрепу,оскільки вживання цих волокон сприяє відновленню швидкості кишкового пасажу та допомагає формуванню м’яких, у достатньому об’ємі калових мас. Ці дії обумовлені зростання об’єму та маси калуглюкоманнаном, у основному, за рахунок збільшення бактерійной маси у просвіті товстої кишки.

Конжаковий глюкоманнан проходить ферментацію кишковими анаеробними бактеріями і продукує мурашину кислоту, оцтову кислоту, пропіонову кислоту і α-масляну кислоту. 

Доєднання глюкоманнана до харчування знижує постпрандіальну глікемію і інсулінемію у здорових осіб та пацієнтів, хворих на цукровий діабет, що було відображено у численних дослідженнях як у людей, так і у тварин. 

Регулярне вживання глюкоманнана допомагає підтримуватинормальну концентрацію холестерину у крові, що є запорукоюздорового харчування.

Глюкоманнан, як в’язке водорозчинне волокно, зменшує циркуляціюзагального холестерину і концентрацію ЛПНЩ (ліпопротеїни низької щільності), знижуючи реабсорбцію жовчних кислот, що приводить до необхідності у синтезі нових жовчних кислот з холестерину організму.Зниження концентрації холестерину зумовлене щоденним вживанням глюкоманнана. Наближення до рекомендованої добової дози ґрунтується на результатах, отриманих у проведених клінічнихдослідженнях

Завдяки своїй здатності знижувати загальний холестерин і фракціюЛПНЩ, вживання глюкоманнана скероване на профілактику серцево-судинних захворювань

Окрім цього,доведено, що це волокно не обмежує засвоєння мінералів, таких як кальцій, залізо, мідь та цинк.

Виробник:

«Фармасъерра мануфекчурин С.Л.», Іспанія (Farmasierra manufacturing, S.L.), Ctra. Irun, Km 26.200, San Sebastian de los Reyes, 28700 Madrid, Spain

Ціна за упаковку - 250 грн (в інтернеті ціни від 400 грн). В наявності є 3 упаковки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...