Перейти до змісту

Питання

restart2

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У мене запитання стосується Форуму.

А як можна подивитись статистику користувачів:

... статуси користувачів (хто адміни, хто модератори, хто VIP-люди у нас тут, кількість повідомлень, попереджень і так далі...

дякую за відповідь...

Опубліковано

Щодо адмінів і модераторів, то користуйся помічником.

за 50 у.е. торик даст статистику, за 500 - подробную.
:rolleyes:;):0095::0100:
Опубліковано

Тоді зустрічне питання... А що значять ті загадкові написи в полі "група"?

Ну з адмінами і модерами все зрозуміло, VIP members - теж більш менш ясно, але скажімо чим ті самі VIP відрізняються від простих смертних members, а тим більше яка різниця між members та users. Може ще когось забув...

Опубліковано

Колись перечислені групи були актуальними. На форумі тоді, якщо не зраджує пам'ять, VIP'и мали права супермодераторів, а ми всі сиділи в групі юзерс. Пізніше адміністрація попризначала в прямому смислі людей на гілки форумів в якості модераторів. Ні, модератори і тоді були прив'язані до своїх форумів, але мали місце і супермодератори. Зараз такі права мають лише адміни ;)

Опубліковано

Походу і в мене є запитання до адміністраці, оскільки мої листи залишаються непрочитаними.

Зверніть увагу на некоректність перекладу українського варіанту форуму у особистій скринці.

При добавлянні автора листа до адресної книги, його закидає в Чорний список. Це створює багато незручностей.

Опубліковано

А що означають зірочки + різного кольору в списку користувачів???

Хто такі VIP-користувачі? які у вас права? то ж розкажіть

Опубліковано
А що означають зірочки + різного кольору в списку користувачів???

Хто такі VIP-користувачі? які у вас права? то ж розкажіть

паверь, брат, это тебе не нужно (с) аля Бумер

Опубліковано

Гм... ось так завжди мене абіжали старші за мене - спочатку мама з татом, потім братік а тепер VIP-користувачі форуму((( ладно... так уж і бить)))

меньше знаешь- дольше живешь :)

Пропозиція Адмінам - а чому б не створити Тему у цьому розділі з назвою "Пропозиції і рекомендації" або наприклад "Що змінити у форумі?"

думаю було б багато пропозицій

Опубліковано
Пропозиція Адмінам - а чому б не створити Тему у цьому розділі з назвою "Пропозиції і рекомендації" або наприклад "Що змінити у форумі?"

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...0&start=150

Опубліковано

А с чего ты взял, что администрации нужны твои пропозыции? Ты пойди в Там-Там и предложи администрации кассы поставить поперек, а не вдоль. На тебя посмотрят так же, как сейчас смотрит борда :)

• Адміністратори
Опубліковано
Походу і в мене є запитання до адміністраці, оскільки мої листи залишаються непрочитаними.

Зверніть увагу на некоректність перекладу українського варіанту форуму у особистій скринці.

При добавлянні автора листа до адресної книги, його закидає в Чорний список. Це створює багато незручностей.

Немає повністю коректного українського перекладу. Маємо те шо маємо (с) . Юзай англійську.

Опубліковано
Колись перечислені групи були актуальними. На форумі тоді, якщо не зраджує пам'ять, VIP'и мали права супермодераторів, а ми всі сиділи в групі юзерс. Пізніше адміністрація попризначала в прямому смислі людей на гілки форумів в якості модераторів. Ні, модератори і тоді були прив'язані до своїх форумів, але мали місце і супермодератори. Зараз такі права мають лише адміни :)

Ну зрозуміло, то було колись. Але як на рахунок сьогодення... Дивлюсь на нових користувачів форуму: один занесений в групу members, інший - users. В чому різниця між обома "смертними"?

Опубліковано

Ще питання щодо форуму...

Чи можна взагалі видаляти створену тему з розділу, а не лише закривати її...

яскравий приклад такої теми - http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=21351

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...