restart2 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 15:52 Поділитися #1 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 15:52 У мене запитання стосується Форуму.А як можна подивитись статистику користувачів:... статуси користувачів (хто адміни, хто модератори, хто VIP-люди у нас тут, кількість повідомлень, попереджень і так далі... дякую за відповідь... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 15:58 Поділитися #2 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 15:58 за 50 у.е. торик даст статистику, за 500 - подробную. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 16:06 Поділитися #3 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 16:06 Щодо адмінів і модераторів, то користуйся помічником. за 50 у.е. торик даст статистику, за 500 - подробную. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Maggot Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 16:20 Поділитися #4 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 16:20 http://board.lutsk.ua/index.php?act=Membersтут якщо самому подивитись, що дає кожна випадаюча менюшка, можна багато взнати про форум Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
_sergius Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 17:17 Поділитися #5 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 17:17 Тоді зустрічне питання... А що значять ті загадкові написи в полі "група"?Ну з адмінами і модерами все зрозуміло, VIP members - теж більш менш ясно, але скажімо чим ті самі VIP відрізняються від простих смертних members, а тим більше яка різниця між members та users. Може ще когось забув... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Maggot Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 17:24 Поділитися #6 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 17:24 Колись перечислені групи були актуальними. На форумі тоді, якщо не зраджує пам'ять, VIP'и мали права супермодераторів, а ми всі сиділи в групі юзерс. Пізніше адміністрація попризначала в прямому смислі людей на гілки форумів в якості модераторів. Ні, модератори і тоді були прив'язані до своїх форумів, але мали місце і супермодератори. Зараз такі права мають лише адміни Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 17:26 Поділитися #7 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 17:26 Походу і в мене є запитання до адміністраці, оскільки мої листи залишаються непрочитаними.Зверніть увагу на некоректність перекладу українського варіанту форуму у особистій скринці.При добавлянні автора листа до адресної книги, його закидає в Чорний список. Це створює багато незручностей. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
restart2 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 22:25 Автор Поділитися #8 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 22:25 А що означають зірочки + різного кольору в списку користувачів???Хто такі VIP-користувачі? які у вас права? то ж розкажіть Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 22:29 Поділитися #9 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 22:29 А що означають зірочки + різного кольору в списку користувачів???Хто такі VIP-користувачі? які у вас права? то ж розкажітьпаверь, брат, это тебе не нужно (с) аля Бумер Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
restart2 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 22:38 Автор Поділитися #10 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 22:38 Гм... ось так завжди мене абіжали старші за мене - спочатку мама з татом, потім братік а тепер VIP-користувачі форуму((( ладно... так уж і бить))) меньше знаешь- дольше живешь Пропозиція Адмінам - а чому б не створити Тему у цьому розділі з назвою "Пропозиції і рекомендації" або наприклад "Що змінити у форумі?" думаю було б багато пропозицій Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 24 Квітня, 2008 в 05:47 Поділитися #11 Опубліковано 24 Квітня, 2008 в 05:47 Пропозиція Адмінам - а чому б не створити Тему у цьому розділі з назвою "Пропозиції і рекомендації" або наприклад "Що змінити у форумі?"http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...0&start=150 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 24 Квітня, 2008 в 06:00 Поділитися #12 Опубліковано 24 Квітня, 2008 в 06:00 А с чего ты взял, что администрации нужны твои пропозыции? Ты пойди в Там-Там и предложи администрации кассы поставить поперек, а не вдоль. На тебя посмотрят так же, как сейчас смотрит борда Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори t0rik Опубліковано 24 Квітня, 2008 в 06:29 Адміністратори Поділитися #13 Опубліковано 24 Квітня, 2008 в 06:29 Походу і в мене є запитання до адміністраці, оскільки мої листи залишаються непрочитаними.Зверніть увагу на некоректність перекладу українського варіанту форуму у особистій скринці.При добавлянні автора листа до адресної книги, його закидає в Чорний список. Це створює багато незручностей.Немає повністю коректного українського перекладу. Маємо те шо маємо (с) . Юзай англійську. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 24 Квітня, 2008 в 06:35 Поділитися #14 Опубліковано 24 Квітня, 2008 в 06:35 Дякую за реакцію, а то здавалось що мене ніхто не чує. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
_sergius Опубліковано 25 Квітня, 2008 в 12:54 Поділитися #15 Опубліковано 25 Квітня, 2008 в 12:54 Колись перечислені групи були актуальними. На форумі тоді, якщо не зраджує пам'ять, VIP'и мали права супермодераторів, а ми всі сиділи в групі юзерс. Пізніше адміністрація попризначала в прямому смислі людей на гілки форумів в якості модераторів. Ні, модератори і тоді були прив'язані до своїх форумів, але мали місце і супермодератори. Зараз такі права мають лише адміни Ну зрозуміло, то було колись. Але як на рахунок сьогодення... Дивлюсь на нових користувачів форуму: один занесений в групу members, інший - users. В чому різниця між обома "смертними"? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
restart2 Опубліковано 25 Квітня, 2008 в 21:56 Автор Поділитися #16 Опубліковано 25 Квітня, 2008 в 21:56 Ще питання щодо форуму...Чи можна взагалі видаляти створену тему з розділу, а не лише закривати її...яскравий приклад такої теми - http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=21351 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.