Перейти до змісту

Шукаю гарантійний талон на акумолятор A-MEGA

Такер

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібний порожній гарантійний талон на акумулятор A-MEGA як на фото. Перед зимою придбав акумолятор новий, потріпав він мені трохи нервів за зиму, робив діагностику- може видати максимум 35 Ah. Свої документи я знайти не можу.

Буду вдячний за допомогу або пораду. З мене пиво, сік, шоколад

20170304_182940.jpg

20170304_182925.jpg

20170304_182906.jpg

Опубліковано
1 час назад, taurus07 сказал:

чуть такого не купив, добре шо вчасно побачив

Та я думаю, що це з різними товарами буває, просто не заканало. Там же гарантія є, документи зберігати треба

Опубліковано

Підійдіть ввічливо до продавців,якщо там гарантія від виробника вам не відмовлять,печатку може і не поставлять свою,але підійде будь-якого ПП.

Опубліковано
В 06.03.2017 at 15:25, Такер сказал:

робив діагностику- може видати максимум 35 Ah

тут цікаво :)

питанная - як?

що за діагностика, якщо можна детальніше

Опубліковано
1 година тому, St@S_ сказано:

тут цікаво :)

питанная - як?

що за діагностика, якщо можна детальніше

Є прибор,який показує реальні ампергодини,що може видати акб.якщо треба то за шоколадку провірять.

Опубліковано
10 годин тому, sobchuk30k сказано:

Є прибор,який показує реальні ампергодини,що може видати акб.якщо треба то за шоколадку провірять.

теж цікавить, можна характеристики прибору. Що саме за прибор?

і пусковий ток теж міряє?

Опубліковано

Вчора так і зробив, вони самі його перевірили і забрали, сказали, щоб через сутки зайшов до них, все буде прпцювати. Я в тому не дуже розуміюсь, заїхав на реал-авто, там зробили діагностику за 20 гривень і сказали, що не дає потрібного току, 35 з 60-ти. "лікуванню" не підлягає.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Дякую bodia88888 за гарантійний талон, буду звертатись в сервіс центр чи магазин щоб щось з тим акумом робили, погпно тримає ток і слабкуватий пуск

Опубліковано
On 08.03.2017 at 11:41 AM, Такер said:

там зробили діагностику за 20 гривень і сказали, що не дає потрібного току, 35 з 60-ти

це або ви щось не так зрозуміли, або вони,

що перевірити 35 Ah там чи 60 то треба хоча б добу його розряджати, а от пусковий ток, так можна швидко перевірити от він має бути 500-600А

Опубліковано
4 минуты назад, Revolver сказал:

це або ви щось не так зрозуміли, або вони,

що перевірити 35 Ah там чи 60 то треба хоча б добу його розряджати, а от пусковий ток, так можна швидко перевірити от він має бути 500-600А

Підключали нагрузочну вилку, казали, що швидко падає ток

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...