Перейти до змісту

Питання до знавців Apple IOS

Рекомендовані повідомлення

Маю iPad 2 жінка обновилась до 9.3.5 , працює гірше ніж iPhone 4s , можна якось покарщити роботу даного апарата?, джейлом , чи може відкат прошивки? Порекомендуйте будь ласка.! дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Джейлом хіба, що можна прискорити анімацію твіком noslowanimations. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зря обновились :( 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Андрюшці з кожним оновленням телефон стає все шустрішим, а на ІОС все тупішим. М-де...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 minutes ago, SunSeth said:

На Андрюшці з кожним оновленням телефон стає все шустрішим, а на ІОС все тупішим. М-де...

Ню-ню. Накоти 6у андрюшку на якийсь "флагман"-гнусмас 5 річної давності, просто офігієш від шустрості. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре шо сказали, не обновлятиму. 

Я думаю яблочніки просто кладуть болт на підтримку ніщебродів старіших дівайсів. 

хоча наприклад 5s на 10.2 особливих глюків не помітив. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 hours ago, yu2007 said:

Ню-ню. Накоти 6у андрюшку на якийсь "флагман"-гнусмас 5 річної давності, просто офігієш від шустрості. 

А ну-ка розкажи на який "флагман"-гнусмас 5 річної давності є офіційний 6 Андроїд?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 minutes ago, SunSeth said:

А ну-ка розкажи на який "флагман"-гнусмас 5 річної давності є офіційний 6 Андроїд?

Так отож :) 

ТС завів мову про оновлення на передостанню прошивку дівайсів, випушених в 2011 році. В 4с, на якому, як стверджує автор, 9 іос "працює краще", взагалі на борту лише 512 РАМ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@yu2007 прошивка для його девайся офіційна, прилетіла по повітрю?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 minutes ago, SunSeth said:

@yu2007 прошивка для його девайся офіційна, прилетіла по повітрю?

Ти про іПад 2 / іФон 4с? Так, офіційна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 minutes ago, yu2007 said:

Ти про іПад 2 / іФон 4с? Так, офіційна.

Ну і де я не правий? 

"На Андрюшці з кожним оновленням телефон стає все шустрішим, а на ІОС все тупішим. М-де..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 minutes ago, SunSeth said:

Ну і де я не правий? 

"На Андрюшці з кожним оновленням телефон стає все шустрішим, а на ІОС все тупішим. М-де..."

На іфонах передостаннього/передпередостаннього/передпередпередостаннього покоління з кожним оновленням аналогічно.

А на корчах 11го року - "ну ізвінітє".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 minutes ago, yu2007 said:

На іфонах передостаннього/передпередостаннього/передпередпередостаннього покоління з кожним оновленням аналогічно.

А на корчах 11го року - "ну ізвінітє".

Айданєпєсді. На іПхоне 6 купа жалоб про тормоза і как аткатіцца на болєє ранюю прашівку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Just now, SunSeth said:

Айданєпєсді. На іПхоне 6 купа жалоб про тормоза і как аткатіцца на болєє ранюю прашівку.

Ну фсьо, переконав. Андроід - так!, іОС - мудак! І взагалі іфон - тєлєпхон для підоргів. 

П.С. Хоча ні, най буде срач.

Як там твій мейзу/ксяомі себе чухає? Дауншифтінг з джихад-галактики-ноута пройшов успішно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 minute ago, yu2007 said:

Як там твій мейзу/ксяомі себе чухає? Дауншифтінг з джихад-галактики-ноута пройшов успішно?

Чувак, я просто в ахує як ти все запам"ятовуєш(?), шо де коли як і з ким. о_О В тебе своє життя взагалі трохи є?

І да! тиніпавєріш "дауншифтінг з джихад-галактики-ноута пройшов успішно". 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, SunSeth said:

Чувак, я просто в ахує як ти все запам"ятовуєш(?), шо де коли як і з ким. о_О В тебе своє життя взагалі трохи є?

І да! тиніпавєріш "дауншифтінг з джихад-галактики-ноута пройшов успішно". 

Чувак, навіть якщо в тебе параноя, це ще не означає, що за тобою ніхто не слідкує :) 

Павєрю, чож не повірити. На відміну від епло/дроїд-трочерів/хейтерів, я нормально ставлюсь до обох систем, які для мене мають і свої недоліки, і свої переваги. 

П.С. Надіслано з мого айфон B)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 minutes ago, yu2007 said:

Чувак, навіть якщо в тебе параноя, це ще не означає, що за тобою ніхто не слідкує :) 

Де логіка? 

3 minutes ago, yu2007 said:

П.С. Надіслано з мого айфон

Використовуючи Tapatalk

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

59 minutes ago, SunSeth said:

Де логіка? 

ХЗ, але так співав один волохатий чувак ще в ті часи, коли перші навантажені гривнею броньовані камази заїжджали до Луцька. Куртом його звали, ти мусів би чути :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...